Hotels

 • Hotel Zwartewater

  Hotel Zwartewater

  Hotel Zwartewater beschikt over 51 stijlvolle hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien.

  locatie
  De Vlakte 20, 8064PC Zwartsluis
 • Bilderberg Grand Hotel Wientjes

  Bilderberg Grand Hotel Wientjes

  Op één van de mooiste plekjes in het centrum van de Hanzestad Zwolle ligt Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Wat eens een burgemeesterswoning was, is nu een gastvrij hotel met een uitstekende keuken.

  locatie
  Stationsweg 7, 8011CZ Zwolle
 • De Librije

  De Librije

  Restaurant De Librije staat voor volop genieten met bijzondere gerechten, bijpassende wijnen in een sfeervolle ambiance.

  locatie
  Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle
 • Hotel Lumen

  Hotel Lumen

  Hotel Lumen is een prachtig viersterren hotel in Zwolle. Een verblijf in dit splinternieuwe hotel is een ervaring op zich. Of het nu om een zakelijk bezoek gaat, of om een ontspannen uitstapje, het zal er u aan niets ontbreken.

  locatie
  Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle
 • Hotel van Dijk

  Hotel van Dijk

  Het 3 sterren hotel "Van Dijk" is een monumentaal gebouw gelegen aan het IJsselfront van de eeuwenoude Hanzestad Kampen.

  locatie
  IJsselkade 30, 8261AC Kampen
 • Mercure Hotel Zwolle

  Mercure Hotel Zwolle

  Het 100% rookvrije hotel beschikt over 72 mooie comfortabele hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en Movies On Demand.

  locatie
  Hertsenbergweg 1, 8041 BA Zwolle
 • B&B Onder de Peperbus

  B&B Onder de Peperbus

  BED AND BREAKFAST ONDER DE PEPERBUS (ZWOLLE CENTRUM) Midden In het centrum van Zwolle met het Grote Kerkplein en de Peperbus beide op minder dan 30 meter afstand vindt u "Onder de Peperbus".

  locatie
  Drostenstraat 5, 8011 MT Zwolle
 • Boetiekhotel Kampen

  Boetiekhotel Kampen

  Gelegen op een schitterende locatie aan de rivier de IJssel en gevestigd in een karakteristiek pand dat onderdeel uitmaakt van het unieke Kamper IJsselfront. Het monumentale pand is recent totaal verbouwd en omgetoverd in een sfeervol en comfortabel hotel dat zijn gelijke niet kent.

  locatie
  IJsselkade 20, 8261 AB Kampen
 • Hotel Campanile

  Hotel Campanile

  Hotel Campanile Zwolle is gelegen aan diverse verbindingswegen en ligt op 5 minuten loopafstand van het stadscentrum van Zwolle. Ook met openbaar vervoer is het hotel goed te bereiken. Er is een bushalte op 2 minuten loopafstand en het station van Zwolle is op 20 minuten loopafstand.

  locatie
  Schuttevaerkade 40, 8021 DB Zwolle
 • Hotel De Koperen Hoogte

  Hotel De Koperen Hoogte

  Overnachten bij de Koperen Hoogte is net even anders; de onvergetelijke ervaring begint al met een prachtig uitzicht vanuit de glazen lift.

  locatie
  Lichtmisweg 51, 8035PL Zwolle
 • Hotel Fidder

  Hotel Fidder

  Makkelijk bereikbaar vanaf de A-28 en op loopafstand vanaf het station en het centrum is het hotel gevestigd in een Rijksmonument.

  locatie
  Kon. Wilhelminastraat 6, 8019AM Zwolle
 • Sandton Hotel Pillows

  Sandton Hotel Pillows

  De woorden viersterren, persoonlijk en sfeervol omschrijven hotel Sandton Pillows Zwolle het best. Het boutique hotel is gesitueerd aan de aan de rand van het oude centrum van de levendige Hanzestad Zwolle, tegenover het NS station Zwolle. Gehuisvest in een statig, karakteristiek gebouw uit 1850.

  locatie
  Stationsweg 9, 8011CZ Zwolle