1. Rondje Kampereiland

  26,5 km

  Ontdek de schoonheid van het Kampereiland op de fiets. Deze route neemt je mee langs de restanten van lopen, zoals stroomruggen en geulen in het gebied. Dit zijn op- en aanwassen langs de zich steeds verleggende rivier- en kreeklopen in het deltagebied.

 2. Rondje Kamperveen

  27,2 km

  Kamperveen is de benaming voor het gebied tussen de stad Kampen en de provincie Gelderland. Het is een klei-op-veengebied dat vanaf ongeveer 1200 na Chr. werd ontgonnen. Geniet van de rust en de uitgestrekte gebieden in deze prachtige omgeving.

 3. Hanzestadswandeling Zwolle

  2,4 km

  Zwolle is één van de grotere Hanzesteden in Nederland. Met deze stadswandeling kunt u een uurtje cultuursnuiven. Ontdek de vele sporen die de Hanze heeft achtergelaten in Zwolle via deze wandeling.

 4. Hanzestadswandeling Kampen

  4,6 km

  Kampen heeft, net als elke Hanzestad, zijn eigen authentieke sfeer en charme!
  Het Hanzeverleden van de cultuurhistorische stad Kampen is overal in de stad nog terug te vinden. Onder andere monumentale panden/gevels en stadspoorten. Beleef dit via deze wandelroute.

 5. Kromme Kolkpad

  3,4 km

  Een nieuw aangelegd pad van 3,5 km langs de Vecht en langs een kolk. Een historische wandeling, eventueel te combineren met een bezoekje aan de beeldentuin van de Anningahof.

 6. Rondje Zwartewater

  25,1 km

  Deze fietsroute neemt u mee langs verschillende oude en nieuwe waterwerken. Zo krijgt u een beeld van de taken van deze waterwerken: veilige dijken, droge voeten en schoon (oppervlakte)water. Stap even van uw fiets bij een gemaal of sluis en lees daar meer informatie over het water'kunst'werk.

 7. Hanzerondje Kampen - Zwolle

  41,7 km

  Zwolle en Kampen zijn twee boeiende Hanzesteden aan de IJssel. De roemrijke geschiedenis van het middeleeuwse Hanzeverbond heeft hier z'n sporen ruimschoots nagelaten. Tijdens deze fietsroute zal u een aantal van deze 'sporen' zien en ervaren.

 8. Rondje Zwolle

  40,0 km

  Zwolle, met haar historische binnenstad, ademt één en al sfeer uit. Maar ook het buitengebied is zeer de moeite waard. De fietsroute Rondje Zwolle, van ruim 40 kilometer, brengt u dwars door de groene en waterrijke stadsrandzone.

 9. Rondje Grafhorst

  17,8 km

  Grafhorst is een stad in de gemeente Kampen. Grafhorst kreeg in 1333 stadsrechten, maar wordt vaak 'dorp' genoemd vanwege de grootte. Grafhorst is gelegen tussen het Ganzendiep, een water dat een verbinding vormt met de rivier de IJssel en het Zwarte Meer, en de Kamperzeedijk.