Actueel

 1. Maatregelen en gevolgen Coronavirus (COVID-19)

  Maatregelen en gevolgen Coronavirus (COVID-19)

  De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor jouw bezoek aan Overijssel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we ingrijpen en onze contacten tot een minimum beperken. Daarom gaat Nederland vanaf dinsdag 15 december tot ten minste dinsdag 19 januari in de strengste lockdown tot nu toe.

 2. Nieuw! Bestel nu de beleefknapzak IJsseldelta

  Nieuw! Bestel nu de beleefknapzak IJsseldelta

  Ben je op zoek naar een product waarmee je jouw gasten kunt verleiden om de natuur of het stadspark in te gaan? Een product waarbij gezinnen tijdens een wandel-, fiets- of vaartocht de natuur écht kunnen ontdekken en beleven?En waarmee je jouw (streek)producten en mooiste routes vanaf jouw onderneming kunt laten zien? Bestel dan nu de beleefknapzak IJsseldelta!

 3. Artikelen over de IJsseldelta

  Artikelen over de IJsseldelta

  In de maand mei zijn mooie artikelen verschenen over de IJsseldelta. Lees hier het artikel in Landleven over de IJsseldeltaman en in Rootsmagazine een artikel over de Vreugderijkerwaard.

 4. IJsselbiënnale 2020

  IJsselbiënnale 2020

  De internationale kunstroute langs de mooiste rivier van Nederland krijgt een vervolg in de zomer van 2020. Bij de langste kunstroute van Nederland vindt de bezoeker 30 spannende en monumentale kunstwerken, verdeeld over ruim 100 kilometer langs de IJssel in Overijssel en Gelderland.