Actueel

  1. Aanmelden 'IVN Gastheer van het Landschap Ijsseldelta'

    Aanmelden 'IVN Gastheer van het Landschap Ijsseldelta'

    Natuur en landschap spelen een steeds belangrijkere rol bij het kiezen van een vakantiebestemming. Als gastheer van je eigen gebied kun je als recreatie- en horeca ondernemer daar de vruchten van plukken en je gasten alles vertellen over de mooiste plekjes en cultuurhistorie van jouw gebied. Zodoende beleven gasten de omgeving optimaal en verrijkt het hun verblijf of bezoek aan het gebied.

  2. Kerst in Oud Kampen: 22 & 23 dec 2018

    Kerst in Oud Kampen: 22 & 23 dec 2018

    Hoe koud het ook is, in de Hanzesteden aan de IJssel en de Randmeren warm je vanzelf op. Ook in de winter is er van alles te doen, te zien en te beleven. Dus zet je muts op, trek je warme jas en handschoenen aan en geniet ervan.