Actueel

  1. Muziek en Europa tijdens Open Monumentendag

    Muziek en Europa tijdens Open Monumentendag

    Een nieuwe organisatie is dit jaar verantwoordelijk voor Open Monumentendag in Genemuiden. Ellen Hilhorst, Karin Pierik en Angelien Spijker kiezen namens het Toeristisch Informatiepunt voor een muzikale 8 september en haken daarbij aan bij het landelijke thema ‘Europa’. Bij verschillende monumenten staan optredens gepland.

  2. Sail Kampen 2018 groter dan alle voorgaande edities

    Sail Kampen 2018 groter dan alle voorgaande edities

    Sail Kampen 2018 wordt groter dan alle voorgaande edities: een groots nautisch cultuurevenement met provinciale-, landelijke- en internationale allure. De historische Hanzestad Kampen, met het mooiste waterfront van Nederland, vormt hiervoor het decor. Vele zeilschepen uit binnen- en buitenland komen naar Kampen en zijn te bezichtigen aan de kade. Bewonder ook de historische schepen uit de Hanze en VOCtijd.