navigatie overslaan
Ontdek onze streekproducten

Bezoek deze agrarische bedrijven en ontdek de zelfbedieningsautomaten

 • 2 minuten leestijd
 • 1158 x bekeken

Breng een bezoek aan één van onderstaande agrarische bedrijven en leer meer over de verse en natuurlijke producten die zij produceren en verkopen, nationaal en internationaal. Wanneer je een bedrijf bezoekt ga dan op zoek naar de ‘zelfbedieningsautomaat’. Tuinders en agrariërs verkopen hun producten steeds vaker in zo’n automaat. Muntje inwerpen, klepje omhoog en genieten maar. Een superleuke manier en dé opening naar gezonde en lekkere streekproducten. Verser bestaat niet. Bekijk hier de locaties waar jij dit kan proberen.

 1. 2

  Zorgboerderij de Rietstulp

  Tussen de wuivende velden in het agrarische Mastenbroek staat de Zorgboerderij de Rietstulp. Waarbij een unieke combinatie van zorg en een actieve melkveehouderij samenkomt. Op de boerderij lopen veel dieren rond, zoals koeien, pony’s, konijnen, cavia’s, honden, katten en kippen. Wanneer je langskomt, maak een stop bij de melktap, vooraan de weg, hier kan je zelf verse melk tappen, rechtstreeks van de koeien! Daarnaast is er ook een winkeltje met seizoensproducten en kleine cadeautjes.

 2. 1

  Tomatenkwekerij Van den Belt B.V.

  Van den Belt Tomaten is een moderne kwekerij in de Koekoekspolder bij IJsselmuiden. Het telen gaat op een duurzame manier losse tomaten, trostomaten, Intense snijtomaten, maar ook snoeptomaatjes. De tomaten zijn het hele jaar door vers te verkrijgen met een heerlijke smaak. Bezoek de kwekerij en ga opzoek naar de ‘zelfbedieningsautomaat’ om zelf de lekkerste tomaten te proeven.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?