navigatie overslaan

Tourist Info Zwartsluis

Jouw bezoek aan Zwartsluis begint bij Sluuspoort. Dit statige pand is hét centrum van Zwartsluis, waar onder meer Tourist Info Zwartsluis gevestigd is.

Bruisende uitvalbasis voor Zwartsluis

De centrale ligging, de goede bereikbaarheid, de gratis parkeerruimte en de prettige sfeer maken Sluuspoort tot het bruisend centrum van Zwartsluis en omgeving. Sluuspoort is hét centrum van Zwartsluis, waar allerlei activiteiten georganiseerd worden voor zowel de toerist als voor de inwoners van Zwartsluis en omgeving.

in het gebouw zijn meerdere organisaties actief zoals de Tourist Info Zwartsluis, Historische Vereniging, Botterstichting ZS13 en museum Schoonewelle. Een bezoek aan Schoonewelle, Museum voor Natuur en Ambacht is een unieke ervaring en leuk voor alle leeftijden. Nergens in de Kop van Overijssel en de IJsseldelta is het namelijk mogelijk om zo’n grote naturaliën collectie bij elkaar te zien.

Maar Sluuspoort biedt meer. Zo is het in de zomermaanden mogelijk om een gratis vaartochtje te maken met het rondvaartbootje Sluuspoort 1 en kun je er het hele jaar door interessante exposities bekijken en arrangementen reserveren zoals het 4-Sluizenarrangement of het arrangement Water: vriend en vijand van Zwartsluis.

Contactgegevens

Tourist Info Zwartsluis

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Invalidentoilet
  • Lichte helling
  • Lift
  • Rolstoeltoegankelijk