Over ons

De regio IJsseldelta bestaat uit de Hanzesteden Kampen, Zwolle en Hasselt en de plaatsen Zwartsluis en Genemuiden. Een regio met als onderscheidende elementen de rust en weidsheid van het Nationaal Landschap IJsseldelta en de dynamiek en cultuur in de omliggende steden.

IJsseldelta Marketing vervult in deze regio de gastheerschapsfunctie ten behoeve van het toeristisch bedrijfsleven, de gemeenten en natuurlijk de consument. Daarnaast onderneemt IJsseldelta Marketing een breed scala aan promotie- en marketingactiviteiten om het imago van de regio te verbeteren en de toeristische bestedingen te vergroten.

Voor pers

Het promoten van de IJsseldelta is de belangrijkste taak van IJsseldelta Marketing. Hierbij is de pers onmisbaar. Een goede relatie met de pers staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij bieden graag onze kennis en expertise aan voor een artikel of reportage. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via info@ijsseldeltamarketing.nl, tel: 038-4686659 of….. natuurlijk een keertje langskomen. Want een echt goed beeld van ons gebied krijg je pas als je er zelf geweest bent.

Voor ondernemers

IJsseldelta Marketing werkt nadrukkelijk samen met ondernemers bij de uitvoering van haar activiteiten. Dit uit zich in vermeldingen op de website, uitingen in het IJseldelta Magazine, participatie in campagnes en het actief promoten van de regio op beurzen. Wilt u meer informatie over wat wij voor u en u voor ons kan betekenen? Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via info@ijsseldeltamarketing.nl of 038-4686659.

Samen staan we sterker, word deelnemer van IJsseldelta Marketing.

MarketingOost

IJsseldelta Marketing is onderdeel van MarketingOost. MarketingOost streeft naar het verbeteren van het imago en het vergroten van de naamsbekendheid van de merken Hanzesteden, Salland, Vechtdal, Weerribben-Wieden en Zwolle. Ze doet dit door middel van regio-en stadsmarketing in de brede zin van het woord. De nadruk ligt op recreatie en toerisme, maar er is steeds meer aandacht voor andere domeinen, zoals wonen, werken, onderwijs en zorg, die samen met toerisme en recreatie de aantrekkelijkheid van stad en regio bepalen.

De (regio)merken worden ondersteund door MarketingOost Kennis & Innovatie, de kennis-en innovatieafdeling ten behoeve van de hele provincie Overijssel. Deze eenheid binnen MarketingOost houdt zich enerzijds bezig met marktonderzoek, monitoring en effectmeting en anderzijds met de doorontwikkeling en toepassing van onlinemarketing. Daarnaast maakt ook MarketingOost Routenetwerken deel uit van MarketingOost. Hier staan coördinatie en onderhoud van bestaande routenetwerken en de ontwikkeling van nieuwe netwerken centraal.

MarketingOost is gevestigd in Zwolle. De activiteiten van de (regio)merken worden verricht vanuit de diverse regio’s.

Meer informatie over MarketingOost