Wandelen onder leiding van stadsgids

Onder leiding van een ervaren gids bezoek je de mooiste bezienswaardigheden in de plaatsen in de IJsseldelta. Onderweg loop je langs kenmerkende punten. Trek de wandelschoenen aan en loop met ons mee!
Ontdek tapijtstad Genemuiden, watersportparadijs Zwartsluis, wandel langs de "Amsterdamse" grachten in Hanzestad Hasselt of toch meer weten van de Hanzesteden Kampen of Zwolle?
Neem contact op met de Tourist Info Punten voor meer informatie over wandelen onder leiding van een gids.

Ridder Dolf Wandeling

Stap met Ridder Dolf de middeleeuwen in en beleef deze bijzondere twee uur durende, stadswandeling. Hoor de meest ongelooflijke verhalen die Oud Campen rijk is. Luister hoe Kampen vroeger zijn eigen wetten, gebruiken en uitvindingen had. Wist je dat het geld uit de muur trekken in ons middeleeuws Campen door Ridder Rudolfhus is uitgevonden? Kijk hier voor meer informatie.

omschrijving
omschrijving

CultuurZIEN

CultuurZIEN biedt stadswandelingen in Kampen aan voor groepen. Op aanvraag kunnen er ook themawandelingen of speurtochten gelopen worden. De gidsen spreken verschillende talen.
Kijk voor meer informatie over wandelingen met CultuurZIEN op www.cultuurzien.nl.

Kampen and beyond

Kampen en beyond biedt stadswandelingen in Kampen aan die eventueel te combineren zijn met een rondleiding door het Stedelijk Museum. Naast stadswandelingen in Kampen kunnen er ook in de Hanzesteden Zwolle en Deventer wandelingen worden geboekt. Kijk voor meer informatie op Kampen stadswandeling

Het Kampen van...

Het Kampen van... biedt themawandelingen aan, gebaseerd op verschillende historische figuren.
Kijk voor meer informatie op www.hetkampenvan.nl.