navigatie overslaan

Nieuw! Bestel nu de beleefknapzak IJsseldelta

  • 1 minuten leestijd

Ben je op zoek naar een product waarmee je jouw gasten kunt verleiden om de natuur of het stadspark in te gaan? Een product waarbij gezinnen tijdens een wandel-, fiets- of vaartocht de natuur écht kunnen ontdekken en beleven?En waarmee je jouw (streek)producten en mooiste routes vanaf jouw onderneming kunt laten zien? Bestel dan nu de beleefknapzak IJsseldelta!

Corona-proof

De beleefknapzakken zijn corona-proof. Gasten trekken in gezinsverband met de beleefknapzak het stadspark of de natuur in. Daar is ruimte genoeg. Je laat je gasten uitwaaieren over de omgeving en kunt op je eigen terrein makkelijker de 1,5 meter afstand naleven. Bovendien kunnen de beleefknapzakken een alternatief bieden voor groepsactiviteiten. Gasten krijgen zo een extra natuurbeleving in de natuur die juist nu zo belangrijk is om even bij te komen. In de bijlage tref je alle informatie aan over de beleefknapzak IJsseldelta.

Bestellen

Ben je geïnteresseerd? Vul dan uiterlijk 20 november via deze link je bestelling in.

Bij aflevering van de beleefknapzakken ontvang je een gratis poster waarmee je bekendheid kunt geven aan de beleefknapzak bij je eigen bedrijf/locatie.

We hopen dat jullie (gasten) er veel plezier mee zullen beleven!