navigatie overslaan
Actief

IJsseldelta Fietsvierdaagse 18 t/m 21 mei

Van 18 tot en met 21 mei vindt in samenwerking met de ANWB een nieuw initiatief in de IJsseldelta plaats: de IJsseldelta Fietsvierdaagse. Vier prachtige routes van ongeveer 45 kilometer voeren de deelnemers langs de mooiste plekken in de IJsseldelta.

+ 1 foto's

Ervaar de weidsheid van Nederlands oudste polderlandschap Mastenbroek, ontdek het karakteristieke slagenlandschap rondom het mystieke Zwartewatersklooster of het slingerende Kampereiland en geniet van bloemrijke uiterwaarden. En vergeet vooral niet om even af te stappen in de prachtige Hanzesteden Hasselt of of Kampen, die de IJsseldelta rijk is.

Elke dag een andere route↵

De IJsseldelta Fietsvierdaagse wordt georganiseerd door de Gebiedscoöperatie IJsseldelta in nauwe samenwerking met de ANWB en IJsseldelta Marketing. Iedere dag is er een verrassende route van ongeveer 45 kilometer uitgezet en bewaakt door ANWB vrijwilligers. Starten kan tussen 8.30 uur en 12.00 uur vanaf een vooraf vastgesteld startpunt waarbij ook in de buurt geparkeerd kan worden. Onderweg worden de deelnemers bij bezienswaardigheden uitgenodigd om meer te ontdekken over het weidse en waterrijke gebied. De laatste dag (zaterdag 21 mei) is ook IJsseldeltadag. Jaarlijks wordt op deze dag een deelgebied binnen de IJsseldelta extra in het zonnetje gezet – dat is dit jaar Kampereiland – er zijn daar dan extra activiteiten en beziens -en bezoekwaardigheden geopend.

Passe-partout tickets en dagtickets↵

Voor wie alle vier de dagen wil deelnemen aan de IJsseldelta Fietsvierdaagse is er een voordelig passe-partout ticket beschikbaar. Overnachten kan bij verschillende accommodaties in het gebied. Daarnaast zijn er ook dagtickets beschikbaar voor deelname op 18, 19, 20 óf 21 mei. Op zaterdag 21 mei tijdens de IJsseldeltadag, kan iedereen gratis deelnemen aan de IJsseldelta Fietsvierdaagse. Maar hiervoor geldt dat er wel een 0 euro ticket moet worden aangeschaft.

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 7,50

Je kunt een passe-partout ticket kopen van 20 euro (leden ANWB 17,50) om deel te nemen aan alle vier de dagen van de IJsseldelta Fietsvierdaagse. Ook zijn er dagtickets beschikbaar voor deelname op 18, 19, 20 óf 21 mei. Een dagticket kost 7,50 (leden ANWB 6,50)