navigatie overslaan
Gastronomisch genieten op een laagdrempelige wijze!

Boer&Markt

Op zondag 4 en maandag 5 september 2022 vindt de vijfde editie plaats van Chefs (R)Evolution. Na twee jaar afwezigheid vanwege covid, is het dan dit jaar echt zo ver. De jubileumeditie van het Nederlandse Avant-garde Cuisine Festival: ‘Chefs (R)Evolution’!

+ 5 foto's

Tijdens Chefs (R)Evolution bevindt zich op het park achter De Spiegel en De Librije een mooie markt met restaurateurs, boeren, workshops, demonstraties en kookwedstrijden. Diverse Alliance Gastronomique restaurants zullen een mooi gerecht aan de bezoekers serveren met de mooiste streekproducten. Elke restaurateur neemt zijn of haar eigen boer mee, om zo ook de mooie producten toe te kunnen lichten.

Verder kunnen de bezoekers gratis deelnemen aan de diverse workshop, waarin ze bijvoorbeeld de verschillende technieken leren om de lekkerste ijsthee te maken op een rondvaartboot. En dan niet de Cheese War te vergeten waarin de deelnemers leren wijn- spijscombinaties te maken met bier, wijn en kaas. In het loadingdock van het theater zal een pop-up restaurant gebouwd worden. Hier komen alle restaurants van Brass Boer bijeen om gerechten te serveren van Bonaire, Curaçao en Zwolle aan de bezoekers. Op het dakterras van De Spiegel zal een cocktailbar gebouwd worden, waar de Botanical Spirits van Jonnie en Thérèse centraal staan.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,50

Met een Boer&Markt ticket (à 12,50) heeft u geheel de dag toegang tot de Boer&Markt tijdens Chefs (R)Evolution. Hierbij ontvangt u een uniek Chefs (R)Evolution glas en een welkomstdrankje.