navigatie overslaan
Expositie

Zomerexpo Nevengeul Kampen

Een groepstentoonstelling met werk van kunstenaars uit de gemeente Kampen, die inhoudelijk aansluit op het thema van de IJsselbiënnale: AARDE BODEM GROND

+ 5 foto's

Kampen is een stad met relatief veel beeldend kunstenaars, met een grote diversiteit aan materialen, technieken en onderwerpen. Iedereen zal iets interessants vinden in de tentoonstelling.

Het werk is te zien in de Bovenkerk, Stadskazerne, in de Inspriatieroute en bij kunstenaarsbroedplaats Het Werk in IJsselmuiden: laagdrempelige, cultureel interessante en inspirerende locaties, die met de fiets, te voet en met OV goed te bereiken zijn.
In de Stadskazerne, Oudestraat 216 Kampen, is op 3 verdiepingen werk te zien.
In de Bovenkerk, Koornmarkt 28 Kampen hangt het werk in de kooromgang.

Op de locatie in IJsselmuiden, net over de stadsbrug, werkt kunstenaarscollectief work#art, 6 dagen per week aan een installatie. Ze brengen bestaand werk op nieuwe manieren bij elkaar, waarop hele nieuwe beelden bestaan. Ook zijn er speciale performances met muziek en/of dans. Kijk op www.workheart.nl voor de details.

Openingstijden

De Bovenkerk en Het Werk hebben afwijkende openingstijden:
Bovenkerk: ma, di 13:30 – 16:30, wo t/m za 10:30 – 16:30
Het Werk: Di t/m zo 11:00 – 15:00
Inspiratieroute: locaties hebben eigen openingstijden, met name in het weekend zijn ze geopend. Kijk op www.inspiratieroutekampen.nl voor openingstijden.

Wanneer

15 jun - 17 sep 2023
  • elke maandag: - uur
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur