navigatie overslaan
Actief

IJOV Fietstocht

Wat is er nou mooier dan heerlijk relaxed een stukje te fietsen en te genieten van al het moois dat de natuur ons geeft.

+ 1 foto's

Wanneer de eerste zonnestralen in het voorjaar weer op ons neerdalen, heeft iedereen weer zin om lekker naar buiten te gaan. De ene trekt de wandelschoenen aan, de andere gaat liever op de motor een tour tochtje rijden, maar ook hebben veel mensen inmiddels de elektrische fiets ontdekt. Je fietst met gemak heel wat kilometers weg, zonder dat het je moeite kost.

Er is er een route uitgestippeld van ong. 50 km langs allerlei mooie plekjes hier in de omgeving. We vertrekken ’s morgens vanaf Het Lokaal. Hier staat tussen 10.30 uur en 11.00 uur een kopje koffie en iets lekkers voor jullie klaar. Daarna pakken wij de fietsen en zullen wij vanaf 11.00 uur starten met onze fietstocht. Onderweg staan wij op diverse plekken met diverse lekkernijen en heerlijke versnaperingen.

Aan het eind van route staat een drankje en een hapje eten voor iedereen klaar. Zo kunnen wij samen nog even nagenieten van deze dag en gezellig bijkletsen met elkaar. Eindtijd van deze dag is 16.30 uur. Opgave is verplicht en kan t/m zaterdag 8 juni.

Geef je hier op voor de IJOV fietstocht!

Wanneer je nog geen lid bent van de IJOV, maar voor 8 juni besluit om voor minimaal 1 jaar lid te worden, dan kun je gelijk profiteren van de korting en fiets je dus mee voor € 7,00 p.p. Lid worden kan via onze de website.

Ben je nou alleen, maar lijkt het je wel leuk om mee te fietsen, geef dat dan aan ons door. Wij zullen dan proberen om een groepje te vinden waar je bij aan kunt sluiten. Het zou jammer zijn dat iemand om die reden niet mee zou doen.

Wij hopen dat 15 juni het zonnetje lekker zal schijnen en dat wij er samen weer een mooie dag van gaan maken.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis
Prijs voor leden
€ 7,00
Prijs voor niet-leden
€ 17,00