navigatie overslaan
Muziek

HV Dweildag Hasselt

Op 15 juni is de 12e editie van de HV Dweildag Hasselt! Verschillende dweilorkesten zullen rondtrekken door het centrum van de Hanzestad Hasselt.

+ 2 foto's

Tijdens de HV Dweildag Hasselt zullen er tussen 13.00 uur en 16.30 uur tien verschillende dweilorkesten rondtrekken door het centrum van de Hanzestad Hasselt. Bij verschillende horecapunten zal er in een tijdsbestek van 15 minuten een optreden worden verzorgd aan het toegestroomde publiek.

Vanaf 16.30 uur zullen op de Kaai, op het hoofdpodium, alle orkesten nog één maal hun muzikaliteit ten gehore brengen in de afsluitende finaleronde. Te zijner tijd zal op deze pagina het speelrooster bekend gemaakt worden.

Braderie

Tijdens de HV Dweildag Hasselt zal het niet alleen om muziek draaien. In het centrum van Hasselt zal een braderie worden georganiseerd. Onderweg van de ene naar de andere muzieklocatie kan het toegestroomde publiek langs kramen met diverse verkoopwaar zijn of haar voordeel doen. De verkoopwaren die worden aangeboden zijn divers, van sieraden tot tuinartikelen en van food tot ICT.

Kinderspeelparadijs

12.00 uur – 18.00 uur
Tijdens de HV Dweildag Hasselt wordt de Kaai omgebouwd tot kinderspeelparadijs. Springkussens, draaien in een draaimolen en een goochelaar maken de achtste editie ook voor kinderen zeker de moeite waard! Kinderen kunnen hiernaast gratis geschminkt worden bij Schminkpret met Marloes!

Wanneer

-