Grootste van Europa

Nederlands IJsbeelden Festival

Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat in 2022 en 2023 weer in Hanzestad Zwolle. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw.

Bekijk video + 2 foto's

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival voor 2022 is: WHAT A WONDERFUL WORLD.

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in een magische wereld van ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. Om lange wachtrijen te voorkomen maken we gebruik van tijdsloten. Bij het bestellen van de tickets bepaalt u zelf de datum en tijd. Als een tijdslot vol zit kunt u gebruik maken van een andere tijd- of datumkeuze. Zo bent u verzekerd van een entreebewijs op de door u gekozen datum en tijd.

Het tijdslot bepaalt alleen in welk uur u naar binnen kunt, u bepaalt zelf hoelang u verblijft in de vrieshal.

Het Nederlands IJsbeelden Festival is een uniek winter-evenement voor jong en oud!

Fotocredits: Marc van Aalst

Meer over Zwolle

Openingstijden
In de kerst- voorjaarsvakantie is het IJsbeelden Festival elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Buiten de vakanties om zijn wij alle dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, alleen op maandag zijn we gesloten.

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u in uw gekozen tijdslot het IJsbeelden Festival kunt betreden, u kunt hier echter geen rechten aan ontlenen.

Let op: u betreed het IJsbeelden Festival op eigen risico.

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

17 dec - 5 mrt 2023
  • elke maandag: - uur
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur