Winterwandeling met na afloop een kop snert

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Zin om na de kerstdagen even de buitenlucht op te zoeken? Natuurmonumenten organiseert op zondag 27 december van 10.00 tot 13.00 uur een heerlijke winterse wandeling door de Vreugderijkerwaard voor volwassenen. Na afloop warmen we in de Vreugdehoeve op met een kop heerlijke erwtensoep

Zin om na de kerstdagen even de buitenlucht op te zoeken? Natuurmonumenten organiseert op zondag 27 december van 10.00 tot 13.00 uur een heerlijke winterse wandeling door de Vreugderijkerwaard voor volwassenen. Na afloop warmen we in de Vreugdehoeve op met een kop heerlijke erwtensoep.

De boswachter zal onderweg het één en ander vertellen, over de vogels die hier zijn neergestreken na hun barre tocht uit het hoge Noorden. Maar vooral zal er in lekker wandeltempo gelopen en genoten worden van de Vreugderijkerwaard! Na afloop staat er bij Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve een welverdiende kop snert met roggebrood en spek voor je klaar.