navigatie overslaan
kerstfantasieën voor orgel

Online kerstconcert door organist Harm Hoeve

Dit jaar geeft organist Harm Hoeve zijn jaarlijkse kerstconcert online. Het programma met fantasieën op bekende kerstliederen is te volgen via de link op zijn you-tube-kanaal https://youtu.be/G1V7rPFZw

+ 5 foto's

Het jaarlijkse kerstconcert van organist Harm Hoeve wordt dit jaar online uitgezonden via het you-tube-kanaal van de organist. Op zaterdag 12 december speelt hij vanaf 20:00 uur live vanuit de historische Bovenkerk te Kampen op het grote Hinsz-orgel.

Het programma bestaat uit fantasieën over bekende kerstliederen zoals bijvoorbeeld ‘Komt allen tesamen’, ‘Midden in de winternacht’ en ‘Stille Nacht’.

Elk stuk wordt door de organist voorzien van een korte mondelinge toelichting. In de meeste kerken is de organist niet zichtbaar; hij zit boven ergens achter de orgelpijpen. Nu hebt u de mogelijkheid om van dichtbij te zien hoe de organist de mooiste klanken uit het orgel tovert.

Het concert blijft de gehele kerstperiode online en is te volgen via de link: https://youtu.be/G1V7rPFZw U kunt het dus ook op een later tijdstip bekijken.

Meer informatie is te vinden op www.harmhoeve.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis