navigatie overslaan
Leuke activiteiten voor jong en oud.

Reevesluis Doedag

In het IJsseldelta Programma wordt gewerkt aan een mooie en veilige IJsseldelta. In de afgelopen jaren is er volop gebouwd aan de nieuwe Reevesluis in het Drontermeer.

+ 1 foto's

De werkzaamheden zijn afgerond en de Reevesluis is klaar. Tijdens de Reevesluis Doedag viert het projectteam deze mijlpaal met inwoners uit Kampen, Dronten en omgeving. Jong en oud wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een van de leuke activiteiten op zaterdag 2 oktober. Toegang is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk en verplicht

Tijdens de Reevesluis Doedag krijgen bezoekers de kans om de Reevesluis en het gebied van dichtbij te bekijken met een van de leuke activiteiten: laat je meevaren door de Reevesluis met een van de rondvaarten door de sluis en het gebied, leer alles over de Reevesluis met een van de rondleidingen over het sluisterrein of verken de omgeving met een fietstocht. Op de informatiemarkt bij Restaurant At Sea vertelt het projectteam alles over het gerealiseerde werk en de projecten waar zij de komende tijd nog aan werken in het IJsseldelta Programma en kunnen kinderen spelen in de speeltuin.

Aanmelden voor activiteiten Deelname aan de activiteiten is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk en verplicht. Tijdens de Reevesluis Doedag houden we ons aan de basisregels tegen de verspreiding van het coronavirus. Daarom is er een beperkt aantal beschikbare plaatsen en heb je alleen toegang tot de rondvaart, rondleiding over het sluisterrein en informatiemarkt bij Restaurant At Sea op vertoon van een coronabewijs in de CoronaCheck-App (vanaf 13 jaar en ouder).

Aanmelden en meer informatie

Wanneer

-