navigatie overslaan
Lichtroute langs boerderijen

Kampereiland in het licht

Rij op 15, 16 of 17 december de route langs langs prachtig verlichte, historische boerderijen, woonhuizen, landbouwwerktuigen en landschapselementen.

+ 1 foto's

Op 15, 16 en 17 december kan vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur een route worden gereden langs prachtig verlichte, historische boerderijen, woonhuizen en landbouwwerktuigen.

Kampereiland leeft van oudsher met het water. Zo liggen veel boerderijen en woonhuizen op eeuwenoude terpen die fier boven het landschap uitsteken. Ook landschapselementen en het water worden daarom mooi uitgelicht.

Een kolk die ooit is ontstaan door een dijkdoorbraak wordt prachtig in het licht gezet en ook de historische pont over het Noorddiep komt op een bijzondere manier weer tot leven.

Kinderen kunnen onderweg letters verzamelen die samen een woord vormen. Tot en met zaterdag 18 december kan dit woord onder vermelding van naam en leeftijd gemaild worden naar ijsseldeltaboertbewust@gmail.com. Onder de goede inzendingen wordt een leuke kadobon verloot!

De eenrichtingsroute ‘Kampereiland in het licht’ start op de Nesweg en kan eenvoudig worden gereden via borden die langs de weg geplaatst staan maar ook via het speciale routekaartje. De route eindigt aan de Middendijk. Kampereiland in het licht bekijk je vanuit de eigen auto.

Wanneer

-
-
-