navigatie overslaan
Wandelen

Wandelen onder leiding van stadsgids

  • 2 minuten leestijd
  • 507 x bekeken

Onder leiding van een ervaren gids bezoek je de mooiste bezienswaardigheden in de plaatsen in de IJsseldelta. Onderweg loop je langs kenmerkende punten. Trek de wandelschoenen aan en loop met ons mee!

Ontdek tapijtstad Genemuiden, watersportparadijs Zwartsluis, wandel langs de "Amsterdamse" grachten in Hanzestad Hasselt of toch meer weten van de Hanzesteden Kampen of Zwolle? Neem contact op met de Tourist Info Punten voor meer informatie over wandelen onder leiding van een gids.

Ridder Dolf Wandeling

Stap met Ridder Dolf de middeleeuwen in en beleef deze bijzondere twee uur durende, stadswandeling. Hoor de meest ongelooflijke verhalen die Oud Campen rijk is. Luister hoe Kampen vroeger zijn eigen wetten, gebruiken en uitvindingen had. Wist je dat het geld uit de muur trekken in ons middeleeuws Campen door Ridder Rudolfhus is uitgevonden? Kijk hier voor meer informatie.

CultuurZIEN

CultuurZIEN biedt stadswandelingen in Kampen aan voor groepen. Op aanvraag kunnen er ook themawandelingen of speurtochten gelopen worden. De gidsen spreken verschillende talen. Kijk hier voor meer informatie over wandelingen met CultuurZIEN.

Kampen and beyond

In de zomermaanden juli en augustus organiseert Kampen and Beyond iedere dag, speciaal voor individuele bezoekers, een stadswandeling voor maximaal 10 personen in de verrassende en hartelijke Hanzestad Kampen. Kijk hier voor alle informatie op Kampen and beyond.

Het Kampen van...

Het Kampen van... biedt themawandelingen aan, gebaseerd op verschillende historische figuren. Kijk hier voor meer informatie.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?