navigatie overslaan

Zintuigentuin

Een plaats waar natuurlijke materialen en objecten tot fraaie exposities uitgroeien waarbij de zintuigen worden geprikkeld.

Een plaats waar natuurlijke materialen en objecten tot fraaie exposities uitgroeien waarbij de zintuigen worden geprikkeld. Composities worden bepaald door kennis, toeval en natuur.

“Een beetje verstopt in en woonwijk in Zwartsluis is de Zintuigentuin van Albert en Anneke Greveling te vinden. Verwacht geen klassieke tuin me vakjes geurplanten, harige planten enzovoorts, hier bivakkeert het ‘zesde’ zintuig. Gevoelsmatig wordt hier gewerkt met levende en dode materialen, vormen, kleuren, planten, veroudering. Het resultaat is letterlijk ‘ogentroost’.”

De zintuigentuin van Albert Greveling, waar hij voor plezier en gezondheid heel vaak bezig is met veelal natuurlijke materialen. Composities worden bepaald door kennis, toeval en natuur. Geuren, kleuren en smaken maken samen met afbeeldingen uit het verleden een bezoek tot een rustpunt in het drukke leven. Een plaats waar natuurlijke materialen en objecten tot fraaie composities uitgroeien waarbij de zintuigen worden geprikkeld. De tuin bevindt zich aan de einde van de Van der Meulenstraat (doodlopend) naast de oude begraafplaats.

Contactgegevens

Zintuigentuin

voorzieningen

Activiteiten

  • Spiritualiteit

Type

  • Natuur