navigatie overslaan

Biermuseum Kampen

Een bierproeverij duurt een half uur en is een leuke manier om kennis te maken met het Middeleeuwse Kampen. Niet alleen geniet je dan van de twee tongstrelende bieren, ook kom je iets over de geschiedenis van Kampen en dit historische pand te weten.

Proeverij

Een bierproeverij duurt een half uur en is een leuke manier om kennis te maken met het Middeleeuwse Kampen. Niet alleen geniet je dan van de twee tongstrelende bieren, ook kom je het een en ander over de geschiedenis van Kampen en dit pand te weten. Een proeverij kost slechts 8,50 per persoon, maar is na een half uur niet ten einde, hoor. Aansluitend kun je gerust nog een lekker bier bestellen, zodat ieder kan genieten van de eigen favoriete smaak. En natuurlijk zijn er in de museumwinkel prachtige geschenkpakketten of kadobonnen te koop.

Gezellige avond

Het is ouderwets gezellig tussen de metersdikke muren van het ‘eerste steenen langhuys’ van Kampen. Hier, waar in de dagen van de Hanze, een rijke patriciër, burgemeester én bierbrouwer woonde, wordt naar hartenlust het gerstenat geschonken. Beleef ook zo’n avond met gezelligheid, gelach en goede gesprekken. Want, wat lang niet iedereen weet, u kunt deze ruimte reserveren voor uw teamuitje, vriendenclub of familiefeest.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: biermuseumkampen.nl

Contactgegevens

Biermuseum Kampen

voorzieningen

Type

  • Cultuur