De Geallery

Schilderes Gea Kok opende de deuren van haar galerie in 2007. Op verschillende zaterdagen in het jaar houdt de Geallery 'open huis'. Hierbij is het mogelijk olieverfschilderijen te komen bekijken van haar hand, op de verbouwde deel van haar woonboerderij aan de Nieuwe Wetering in de Polder Mastenbroek, gelegen in het hart van het Nationaal Landschap IJsseldelta. Voor de openingstijden en datums van het 'open huis', zie de website van de Geallery.

omschrijving
omschrijving

Bezoekers kunnen niet alleen de schilderijen komen kijken en kopen, ook in overleg maakt Gea Kok veel "Kunst op maat". En vanaf 8 personen worden er workshops gegeven. Heel populair is de workshop 'koeschilderen' met acrylverf op een doek van 30 x 40 cm. Voor familie-, personeel-, vrijgezellen-of kinderfeestje! Bel voor informatie naar Gea Kok.

"De een houdt van abstract en de ander meer van realistisch, het is allebei heerlijk om te doen en altijd weer een nieuwe uitdaging!" aldus de kunstenares. "De grootte van het schilderij vinden opdrachtgevers erg belangrijk, waar komt het te hangen, welk soort doek, en ook de gewenste (huis of bedrijfs-) kleuren met de vormen en/of afbeeldingen worden in overleg besproken."

In 'de Geallery' hangen de schilderijen ruimtelijk en overzichtelijk in een prettige lichte sfeer. Hier en daar zijn zitplekken gecreeërd om in alle rust een schilderij op je in te kunnen laten werken. De entree is vrij en u bent van harte welkom!