Stichting Zwartsluizer Botter ZS13

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Met dit nostalgische visserschip, recentelijk gerestaureerd, zijn er tal van mogelijkheden.

Met dit nostalgische visserschip, recentelijk gerestaureerd, zijn er tal van mogelijkheden. In de zomermaanden zijn er vanuit Zwartsluis diverse avondtochten. Je kunt actief meezeilen met de bemanning, samen de trossen losgooien en de zeilen hijsen, of geniet van de schitterende omgeving en van een ongekend gevoel dat het varen met zo'n bijzonder vissersschip en het waterlandschap van de Kop van Overijssel je geeft. De botter vertrekt voor de zeiltocht vanaf het Staphorster Sluisje.

Naast de geplande avondtochten is het ook mogelijk om met een groep de botter met bemanning af te huren. Mocht de groep te groot zijn, dan bestaat de mogelijkheid om een tweede botter te huren. Reserveren vooraf is verplicht.

Voor meer informatie kunt u het secretariaat bellen: 038 – 386 87 98. Wilt u een boeking doen? Dat van via: 038 – 386 74 31.

Virtuele tour