navigatie overslaan

Stadkamer

Stadkamer is een nieuwe organisatie die is ontstaan uit Bibliotheek Zwolle, kunstencentrum Muzerie en Kunst&Zo. Het is de plek in Zwolle waar je kennis kunt opdoen en delen, anderen kunt ontmoeten, cultuur kunt beleven, waar je kunt lezen en lenen, ontmoeten, koffie kunt drinken, studeren en werken, waar je geïnspireerd raakt en je kunt blijven ontwikkelen.

In Stadkamer staan verleiden, verbinden en vernieuwen centraal. Het is de plek in Zwolle waar je kennis kunt opdoen en delen, anderen kunt ontmoeten, cultuur kunt beleven, waar je kunt lezen en lenen, ontmoeten, koffie kunt drinken, studeren en werken, waar je geïnspireerd raakt en je kunt blijven ontwikkelen.

Een bezoek aan Stadkamer begint met een hartelijk welkom. De deuren staan altijd open en de drempel is laag. Het geven van informatie en het delen van kennis zit in de genen. Of je nu komt voor een boek, een voorstelling of een advies, je komt altijd verder. Ben je enthousiast over dat wat je bij de Stadkamer ontdekt, dan kun je je opgeven voor bijvoorbeeld een cursus of een muziekles elders in de stad.

Contactgegevens

Stadkamer

voorzieningen

Wifi

  • Gratis Wifi