navigatie overslaan

MAYRIG

Sinds mei 2020 zijn de werken van professioneel kunstschilder V. Simonjan te bewonderen in zijn atelier MAYRIG. Het atelier ademt een museale sfeer en brengt je terug in de tijd van de oude meesters. Iedere vrijdag en zaterdag geopend van 13.00 – 17.00 uur. Overige dagen op afspraak.

Bezoekers kunnen onder meer werken in de stijl van de oude meesters (stillevens) bewonderen. Ook zijn er werken van archeologische vondsten uit Kampen en Zwolle. Simonjan is lid van de werkgroep Archeologie en heeft daardoor toegang tot vele prachtige vondststukken uit het verleden. In overleg schildert MAYRIG ook op verzoek. De grootte van een werk, het onderwerp en waar het komt te hangen kan allemaal besproken worden.

MAYRIG Simonjan aan het woord: “Ik schilder voornamelijk realistisch en impressionistisch. In mijn werken probeer ik de schoonheid van Gods schepping weer te geven. Of het nu gaat om een landschap, stilleven of een impressionistisch werk. Ik vind het vooral fascinerend hoe licht een rol speelt en werkelijk alles wat je ziet van perspectief kan doen veranderen. Ik werk met olieverf op linnen of panelen”.

De toegang tot het atelier is gratis. We heten u van harte welkom!

Contactgegevens

MAYRIG

voorzieningen

Type

  • Beeldende kunst