navigatie overslaan

Het Kampen van...

Het Kampen van... geeft unieke themastadswandelingen in de Overijsselse Hanzestad Kampen. Voor echt bijzondere stadswandeling met een gids in Kampen, bent u bij Het Kampen van.. aan het goede adres.

De gids loopt bij alle wandelingen die momenteel worden aangeboden in themakleding. Dit doen wij om educatieve redenen en om meer tijdsbeleving (van de desbetreffende periode) te creëren. De typetjes zijn historisch bijna vergeten kamper grootheden. Deze grootheden dienen als een soort spreekwoordelijke kapstok waar wandelingen over verschillende perioden in de Kamper geschiedenis aan worden opgehangen. Verder ligt de focus bij onze wandelingen op een bredere Europese context in een bepaalde tijdsperiode.

Daarnaast biedt Het Kampen van... ook bijzondere lessen en stadswandelingen voor Leerlingen/scholieren en studenten op zowel het Primaire, Secondaire en Tertiaire (MBO,HBO,WO) onderwijs aan . Aanvragen kan via: info@hetkampenvan.nl of via 06-27887316

Naast groepen themawandelingen biedt Het Kampen van... in overleg, ook individuele wandelingen aan. Daarnaast is het ook mogelijk in overleg met onze gids, groepswandelingen te maken. Daarnaast geeft het Kampen van... ook lezingen. Deze lezingen kunnen gaan over de historische personen waar onze wandelingen aan zijn opgehangen, maar ook hele andere historische of sociaal historische zaken, die direct of indirect op Kampen en zijn nabije omgeving zijn gebaseerd. Voor afspraken/boekingen of meer informatie, kunt U het beste telefonisch op 06-27887316 contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Het Kampen van...

voorzieningen

Wifi

  • Betaalde Wifi