Rondvaartbedrijven

 1. Rederij Havana

  Rederij Havana

  Adres
  Schoolstraat 10-3, 8261 KA Kampen

  Loungeschip Havana ligt in Hanzestad Kampen! Een echte aanrader voor wie zorgeloos en bourgondisch wil genieten op het water.

 2. De Veerman van Kampen

  De Veerman van Kampen

  Adres
  IJsselkade t/o Van Heutszplein, Kampen

  De Veerman van Kampen, een prachtige locatie voor iedere gelegenheid! Hopelijk mogen wij u bij ons aan boord verwelkomen!

 3. Stichting Kamper Kogge

  Stichting Kamper Kogge

  Adres
  Havenweg 7, 8261 AJ Kampen

  De Kamper Kogge is een reconstructie van een kogge uit de 14e eeuw. Beleef deze tijd en leer over de historie van Kampen en de Kogge. De Kogge is te bezoeken aan de Koggewerf.

 4. Jachtcharter Panorama

  Jachtcharter Panorama

  Adres
  Wolvenjacht 2, 8064 PB Zwartsluis

  Jachtcharter Panorama verhuurt motorjachten waarmee je de prachtige watersportgebieden van Noord-West Overijssel, Friesland en het IJsselmeer kunt bezoeken.

 5. Rondvaart Kampen

  Rondvaart Kampen

  Adres
  IJsselkade, Kampen

  Hanzestad Kampen, onlosmakelijk verbonden met water! En met het mooiste stadsfront van Nederland echt een bezoek waard. RondvaartKampen biedt u de mogelijkheid om het waterrijke gebied rondom Kampen te verkennen met verschillende vaartuigen.

 6. De Weijsberg

  De Weijsberg

  Adres
  Mastenmakersstraat 37, 8064DX Zwartsluis

  Een verblijf met allure. De Weijsberg in Zwartsluis bestaat uit een pension gevestigd in een gerestaureerd herenhuis uit 1650, vissershuisje uit 1830 en comfortabele bungalows in het dorp.