Varen en fietsverhuurpunten

 • Cafe 't Ponton

  Cafe 't Ponton

  't Ponton in Kampen is een drijvend café met lounge terras op de IJssel. De gezellige horecagelegenheid biedt een keur aan speciaalbieren, cocktails, leuke arrangementen en activiteiten. Het uitzicht over de rivier is adembenemend en het wordt pas echt spannend als er een vrachtschip voorbij komt..!

  locatie
  IJsselkade 51 t/o, 8261 AG Kampen
 • De Veerman van Kampen

  De Veerman van Kampen

  De Veerman van Kampen, een prachtige locatie voor iedere gelegenheid! Hopelijk mogen wij u bij ons aan boord verwelkomen!

  locatie
  IJsselkade t/o Van Heutszplein, 8261 AH Kampen
 • fietsverhuurkampen.nl

  fietsverhuurkampen.nl

  Een dagje of weekendje in Kampen? Op een leuke manier de stad verkennen? Een tocht maken in de mooie natuurlijke omgeving? Of een fiets nodig voor een logé? Huur een fiets bij Fietsverhuurkampen.nl en de nieuwste kwaliteitsfietsen staan voor je klaar! Hippe stadsfietsen, comfortabele elektrische fietsen, handige bakfietsen of leuke kinderfietsen...Altijd in stijl op de fiets!

  locatie
  IJsseldijk 37, 8266 AD Kampen
 • Stichting tot behoud van Kamper Botters

  Stichting tot behoud van Kamper Botters

  De Stichting tot behoud van Kamper Botters heeft als doel het herstellen en in ere houden van Kamper visserijvaartuigen als bijdrage tot behoud van het cultureel erfgoed van de stad Kampen in het algemeen en als tastbaar bewijs van haar historische betekenis als visserijstad in het bijzonder.

  locatie
  1e Ebbingestraat 21, 8261 XC Kampen
 • Stichting Zwartsluizer Botter ZS13

  Stichting Zwartsluizer Botter ZS13

  De wind door uw haren, de ondergaande zon in uw gezicht en een lichte deining onder uw voeten. U voelt de dagelijkse dingen geleidelijk van u afglijden. De zeilen hijsen van de oudste nog varende botter van Nederland of liever met een drankje in uw hand genieten van het uitzicht? Ervaar het echte vissersgevoel samen met uw vrienden of collega’s en vaar mee met de botter ZS13!

  locatie
  Verlengde Sportlaan 6, 8064CH Zwartsluis
 • WSV Het Koggeschip

  WSV Het Koggeschip

  Het Koggeschip, een gezellige niet-commerciële haven `Watersportvereniging Het Koggeschip` is een gezellige niet-commerciële haven, welke te vinden is aan het Ganzendiep te Kampen. De watersportvereniging is aangesloten bij het watersportverbond en is sinds kort een steunpunt van de Unie van Watertoeristen.

  locatie
  Seveningseweg 1a, 8267BA Kampen