Varen en fietsverhuurpunten

 • Cafe 't Ponton

  Cafe 't Ponton

  't Ponton in Kampen is een drijvend café met lounge terras op de IJssel. De gezellige horecagelegenheid biedt een keur aan speciaalbieren, cocktails, leuke arrangementen en activiteiten. Het uitzicht over de rivier is adembenemend en het wordt pas echt spannend als er een vrachtschip voorbij komt..!

  locatie
  IJsselkade 51 t/o, 8261 AG Kampen
 • De Veerman van Kampen

  De Veerman van Kampen

  De Veerman van Kampen, een prachtige locatie voor iedere gelegenheid! Hopelijk mogen wij u bij ons aan boord verwelkomen!

  locatie
  IJsselkade t/o Van Heutszplein, 8261 AH Kampen
 • fietsverhuurkampen.nl

  fietsverhuurkampen.nl

  Een dagje of weekendje in Kampen? Op een leuke manier de stad verkennen? Een tocht maken in de mooie natuurlijke omgeving? Of een fiets nodig voor een logé? Huur een fiets bij Fietsverhuurkampen.nl en de nieuwste kwaliteitsfietsen staan voor je klaar! Hippe stadsfietsen, comfortabele elektrische fietsen, handige bakfietsen of leuke kinderfietsen...Altijd in stijl op de fiets!

  locatie
  IJsseldijk 37, 8266 AD Kampen
 • Rederij Havana

  Rederij Havana

  Loungeschip Havana ligt in Hanzestad Kampen! Een echte aanrader voor wie zorgeloos en bourgondisch wil genieten op het water.

  locatie
  Schoolstraat 10-3, 8261 KA Kampen
 • Rondvaart Kampen

  Rondvaart Kampen

  Hanzestad Kampen, onlosmakelijk verbonden met water! En met het mooiste stadsfront van Nederland echt een bezoek waard. RondvaartKampen biedt u de mogelijkheid om het waterrijke gebied rondom Kampen te verkennen met verschillende vaartuigen.

  locatie
  IJsselkade, Kampen
 • Stichting tot behoud van Kamper Botters

  Stichting tot behoud van Kamper Botters

  De Stichting tot behoud van Kamper Botters heeft als doel het herstellen en in ere houden van Kamper visserijvaartuigen als bijdrage tot behoud van het cultureel erfgoed van de stad Kampen in het algemeen en als tastbaar bewijs van haar historische betekenis als visserijstad in het bijzonder.

  locatie
  1e Ebbingestraat 21, 8261 XC Kampen
 • WSV Het Koggeschip

  WSV Het Koggeschip

  Watersportvereniging Het Koggeschip’ is een gezellige niet-commerciële haven, welke te vinden is aan het Ganzendiep te Kampen.

  locatie
  Seveningseweg 1a, 8267BA Kampen