navigatie overslaan

Stichting Zwartsluizer Botter ZS13

De wind door uw haren, de ondergaande zon in uw gezicht en een lichte deining onder uw voeten. U voelt de dagelijkse dingen geleidelijk van u afglijden. De zeilen hijsen van de oudste nog varende botter van Nederland of liever met een drankje in uw hand genieten van het uitzicht? Ervaar het echte vissersgevoel samen met uw vrienden of collega’s en vaar mee met de botter ZS13!

Met dit nostalgische visserschip, recentelijk gerestaureerd, zijn er tal van mogelijkheden. In de zomermaanden zijn er vanuit Zwartsluis diverse avondtochten. Je kunt actief meezeilen met de bemanning, samen de trossen losgooien en de zeilen hijsen, of geniet van de schitterende omgeving en van een ongekend gevoel dat het varen met zo'n bijzonder vissersschip en het waterlandschap van de Kop van Overijssel je geeft. De botter vertrekt voor de zeiltocht vanaf het Staphorster Sluisje.

Naast de geplande avondtochten is het ook mogelijk om met een groep de botter met bemanning af te huren. Mocht de groep te groot zijn, dan bestaat de mogelijkheid om een tweede botter te huren. Reserveren vooraf is verplicht.

Voor meer informatie kunt u het secretariaat bellen: 038 – 386 87 98. Wilt u een boeking doen? Dat van via: 038 – 386 74 31.

Contactgegevens

Stichting Zwartsluizer Botter ZS13

voorzieningen

Type

  • Spiritualiteit

Activiteiten

  • Actief
  • Spiritualiteit