Rondvaart Kampen

Hanzestad Kampen, onlosmakelijk verbonden met water! En met het mooiste stadsfront van Nederland echt een bezoek waard. RondvaartKampen biedt u de mogelijkheid om het waterrijke gebied rondom Kampen te verkennen met verschillende vaartuigen.

omschrijving
omschrijving

Organiseert u een groepsuitje voor familie, vrienden of voor het bedrijfsuitje dan kunt u terecht op rondvaartboot 't Kamperschuitje. Een typische en vooral gezellige rondvaartboot die geschikt is voor ieder feest! Maak uw rondvaart compleet met een Streeklunch of BBQ aan boord en geniet tijdens het varen van onze gekoelde bar.

Zeilen in Kampen

Wilt u iets actiever bezig zijn dan is een zeiltocht met de nodige dosis teambuilding een mooie invulling voor uw familieuitje, teamuitje of personeelsuitje. Zeilschip de Jannes van Campen is een karakteristiek schip met authentieke uitstraling. Het bruincafé en de Captains Lounge zijn ruimtes waar gezelligheid hoogtij viert. Jannes vaart uit vanaf 1 uur voor een rondvaart en vanaf 2,5 uur voor een zeiltocht. Ook hier heeft keuze uit diverse cateringmogelijkheden. Capaciteit: 40 personen

Bootje huren in Kampen

Voor dagrecreatie kunt u bij ons terecht voor het huren van een waterfiets, kano of motorbootje, gelegen op een prachtige locatie aan het Veluwemeer. De motorbootjes zijn zonder vaarbewijs te huren en geschikt voor 5 volwassenen (of 4 volwassen met 2 kinderen). De locatie beschikt over tal van faciliteiten als een ligweide, restaurant, bar, zandstrand en speelmogelijkheden. Een geweldige plek en bijzonder geschikt voor een gezinsuitje!

Meer informatie over prijzen en openingstijden kunt u vinden op onze website.

Adressen:

Rondvaartboot: Ponton aan de IJsselkade, t.h.v. nummer 31, Kampen Jannes van Campen: IJsselkade, t.h.v. Van Heutszplein Motorbootjes en waterfietsen: Flevoweg 90, Kampen