navigatie overslaan

Cafe 't Ponton

't Ponton in Kampen is een drijvend café met lounge terras op de IJssel. De gezellige horecagelegenheid biedt een keur aan speciaalbieren, cocktails, leuke arrangementen en activiteiten. Het uitzicht over de rivier is adembenemend en het wordt pas echt spannend als er een vrachtschip voorbij komt..!

Het is even twee keer kijken, maar inderdaad, café 't Ponton drijft op de IJssel! Direct naast de stadsbrug en met uitzicht op zowel de IJssel als op het stadsfront, bevindt u zich wellicht op het mooiste plekje van Kampen. Door een keur aan verrassende dranken en andere verwennerijen waant u zich voor een moment op vakantie. Houd dit gevoel vast!

Plof neer in een van onze lounge sets en geniet van een van de vele speciaal bieren, huisgemaakte cocktails of een portie bitterballen. We doen er alles aan om u even te laten breken van de dagelijkse sleur. Bovendien maakt u kosteloos gebruik van draadloos internet en kunt u gebruik maken van het elektrische fiets oplaadpunt. Zoekt u een invulling voor de rest van de dag? Door goede samenwerkingen met collega ondernemers, kunnen we leuke arrangementen aanbieden. Beklim de Kamper toren, maak een stadswandeling door de oude binnenstad of ga een uurtje varen op de IJssel.

Contactgegevens

Cafe 't Ponton

voorzieningen

Wifi

  • Gratis Wifi