Varen

 1. Rederij Havana

  Rederij Havana

  Adres
  Schoolstraat 10-3, 8261 KA Kampen

  Loungeschip Havana ligt in Hanzestad Kampen! Een echte aanrader voor wie zorgeloos en bourgondisch wil genieten op het water.

 2. Cafe 't Ponton

  Cafe 't Ponton

  Adres
  IJsselkade 51 t/o, 8261 AG Kampen

  't Ponton in Kampen is een drijvend café met lounge terras op de IJssel. De gezellige horecagelegenheid biedt een keur aan speciaalbieren, cocktails, leuke arrangementen en activiteiten. Het uitzicht over de rivier is adembenemend en het wordt pas echt spannend als er een vrachtschip voorbij komt..!

 3. De Librije

  De Librije

  Adres
  Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle

  Restaurant De Librije staat voor volop genieten met bijzondere gerechten, bijpassende wijnen in een sfeervolle ambiance.

 4. De Veerman van Kampen

  De Veerman van Kampen

  Adres
  IJsselkade t/o Van Heutszplein, Kampen

  De Veerman van Kampen, een prachtige locatie voor iedere gelegenheid! Hopelijk mogen wij u bij ons aan boord verwelkomen!

 5. Hollands Venetië

  Hollands Venetië

  Adres
  Beulakerweg 167, 8355AG Giethoorn

  HOLLANDS VENETIË, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant/partycentrum en bootverhuur (sloepverhuur).

 6. Ontdek & Doe!

  Ontdek & Doe!

  Adres
  De van der Schuerenmarke 88, 8016 MC Zwolle

  Ontdek per kano de pracht van het Nationaal Landschap IJsseldelta en kom op plaatsen waar u per fiets of te voet nooit zult komen. Door te kanovaren komt u in de mooiste natuurgebieden in en rondom de Polder Mastenbroek. Kanovaren tussen de weilanden van Mastenbroek, midden in het Nationaal Landschap is een aparte belevenis. De sloten liggen recht tussen de weilanden waar de agrariërs hun bedrijf hebben al kronkelend tussen de weilanden kom je veel natuurschoon tegen.

 7. Rondvaart Kampen

  Rondvaart Kampen

  Adres
  IJsselkade, Kampen

  Hanzestad Kampen, onlosmakelijk verbonden met water! En met het mooiste stadsfront van Nederland echt een bezoek waard. RondvaartKampen biedt u de mogelijkheid om het waterrijke gebied rondom Kampen te verkennen met verschillende vaartuigen.

 8. Stichting tot behoud van Kamper Botters

  Stichting tot behoud van Kamper Botters

  Adres
  1e Ebbingestraat 21, 8261 XC Kampen

  De Stichting tot behoud van Kamper Botters heeft als doel het herstellen en in ere houden van Kamper visserijvaartuigen als bijdrage tot behoud van het cultureel erfgoed van de stad Kampen in het algemeen en als tastbaar bewijs van haar historische betekenis als visserijstad in het bijzonder.

 9. WSV Het Koggeschip

  WSV Het Koggeschip

  Adres
  Seveningseweg 1a, 8267BA Kampen

  Watersportvereniging Het Koggeschip’ is een gezellige niet-commerciële haven, welke te vinden is aan het Ganzendiep te Kampen.