B&B de Stadsboerderij

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat je deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat je deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 28 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Overnachten in een Rijksmonument, een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft vier karakteristieke, comfortabele gastenverblijven.

Alle gastenverblijven zijn samen of apart te reserveren. Er is een sauna geschikt voor maximaal 4 personen welke voor eigen gebruik kan worden gereserveerd (reserveren is mogelijk vanaf moment van aankomst).

Wellness

Ontspannen overnachten in een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft 2 karakteristieke gastenverblijven in de voormalige woning en stal van de stadsboer: een appartement en een kleine 2 persoonskamer. Ontspannen overnachten in een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft 2 karakteristieke gastenverblijven voorzien van alle gemakken in de voormalige woning en stal van de stadsboer: een appartement en een kleine 2 persoonskamer. Het appartement bestaat uit een woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een ruime slaapkamer met jacuzzi en een antiek kingsize 2 persoonsbed en 2 ruime bedstedes (elk geschikt voor 2 volwassenen), een eigen toilet en toegang tot de tuin. Naast het appartement is er een kleine 2 persoonskamer met eigen douche en toilet. Beide gastenverblijven zijn samen of apart te reserveren. Er is een sauna geschikt voor 4 personen welke voor eigen gebruik kan worden gereserveerd.

Virtuele tour