Winkelen

 • DA Drogisterij Kiers

  DA Drogisterij Kiers

  Naast drogisterij heeft men ook een uitgebreid assortiment sigaren, sigaretten en shag. Daarnaast verkopen ze kranten, wenskaarten, kantoorartikelen en fotografie. Er is ook een TNT-servicepunt aanwezig.

  locatie
  Schoolstraat 12, 8064DK Zwartsluis
 • Drog. Parf. Bolwerk

  Drog. Parf. Bolwerk

  De Drogisterij in de winkelstraat van Kampen. Voor innerlijke en uiterlijke verzorging. DA staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment.

  locatie
  Oudestraat 80, 8261 CT Kampen
 • Erf-1 belevingsboerderij

  Erf-1 belevingsboerderij

  Op Erf-1 kun je het verhaal achter het product beleven. Neem een kijkje in onze stal en geniet van het buiten zijn. Gelegen nabij de Mandjeswaardbrug aan de Goot en het Ganzendiep ruik je het platteland, zie je het weidse uitzicht en luister je naar de stilte van de natuur.

  locatie
  Mandjeswaardweg 6, 8267 AW Kampen
 • Heerlijk uit de streek

  Heerlijk uit de streek

  Heerlijk uit de streek ontwikkeld in samenwerking met lokale bedrijven een gezellig assortiment aan fooditems. Geschikt om cadeau te geven en extra leuk samen met lokale versproducten.

  locatie
  Veecaterweg 8, 8275 AT 's-Heerenbroek
 • Koos Slurink Watersport

  Koos Slurink Watersport

  Naast specialisatie op het gebied van verf en schoonmaakmiddelen, tuigage en watersportkleding (o.a. Gaastra, Dubarry) treft u een ruime sortering touwwerk.

  locatie
  Stationsweg 2, 8064 DE Zwartsluis
 • Rijwielhandel Van Dalfsen

  Rijwielhandel Van Dalfsen

  In het historische centrum van het Hasselt is sinds 1989 Tweewielercentrum J van Dalfsen gevestigd. De rijwielhandel staat bekend om zijn kwaliteit en heeft daarmee door de jaren een sterke naam opgebouwd.

  locatie
  Kaai 1, 8061 GD Hasselt
 • Tourist info Genemuiden

  Tourist info Genemuiden

  In ‘t Olde Staduus is het Toeristisch Informatie Punt van Genemuiden ondergebracht. Hier kunt u informatie vragen, vinden en krijgen over alles wat er in Genemuiden en de regio IJsseldelta te doen is.

  locatie
  Havenplein 1, 8281EV Genemuiden
 • Tourist Info Kampen - Stadskazerne

  Tourist Info Kampen - Stadskazerne

  De Hanzestad Kampen is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. De vele musea en attracties, evenementen, een gezellig winkel- en uitgaansgebied en een uniek buitengebied, staan garant voor één of meerdere dagen genieten.

  locatie
  Oudestraat 216, 8261CA Kampen
 • René Vermeij | De Echte Bakker

  René Vermeij | De Echte Bakker

  Op de plek van onze winkel zit al meer dan 100 jaar een bakkerij, deze is uiteraard meerdere keren verbouwd. Sinds 2008 zijn wij een Echte Bakker. Ons brood en banket wordt elke dag met liefde door onze bakkers bereid.

  locatie
  Vloeddijk 46, 8261 GC Kampen
 • Uitgekookt - Van Marle

  Uitgekookt - Van Marle

  Op zoek naar Catering tegen een betaalbare prijs? Uitgekookt - Van Marle is dé cateraar in de regio Zwolle!

  locatie
  Lelystraat 44, 8265 BE Kampen
 • Vleesboerderij Van der Weerd

  Vleesboerderij Van der Weerd

  Welkom bij Vleesboerderij van der Weerd, gevestigd aan de Wolfshagenweg 2 in de Polder Mastenbroek. Maak kennis met heerlijke kwaliteitsvlees uit het Nationaal Landschap IJsseldelta. Vleeswinkel Van der Weerd verkoopt diverse soorten vlees. Alles vers ingevroren en vacuüm verpakt.

  locatie
  Wolfshagenweg 2, 8061 RH Hasselt