Uitgekookt - Van Marle

Op zoek naar Catering tegen een betaalbare prijs? Uitgekookt - Van Marle is dé cateraar in de regio Zwolle!

Catering is één van onze specialisaties, en niet onverdienstelijk. Een goed voorbeeld hiervan is het winnen van de prestigieuze prijs 'Lekkerste salade van Nederland'! Niet voor niets reikt onze klantenkring daarom tot ver buiten de regio Kampen & Zwolle. De catering en verhuur faciliteiten worden op locatie bezorgd en opgehaald, in heel de regio Salland, Zwartewaterland, Veluwe, Noordoostpolder en Flevoland.

Wij bieden een breed assortiment aan culinaire hapjes, heerlijke buffetten, verse salades en mediterrane tapas. Dit in combinatie met onze verhuur verzekert u dat uw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest een succes wordt! Naast de traditionele catering bieden wij u een aantal arrangementen zoals het BBQ compleet, gourmet en High-Tea. De BBQ en gourmet arrangementen zijn ideaal voor familie-, buurt- en bedrijfsfeesten, hierbij wordt u voorzien van vlees, vis, salades, broden, sauzen, groenten, fruit, vegetarische gerechten en optioneel verhuur materialen.

Op onze site vindt u een overzicht van alle buffetten, salades, hapjes, tapas en arrangementen. Wij leveren alle catering op maat, dus heeft u speciale wensen geeft het aan ons door en onze koks geven hier een perfecte invulling aan. Ook vegetariërs komen bij ons aan hun trekken, door ons breed assortiment aan vegetarische gerechten!

Onze verhuur faciliteiten zijn bijzonder uitgebreid, hierdoor hebben we alles in huis om uw feest geheel aan te kleden. Hierbij kunt u denken aan party-tenten tot wel 72 m2, biertap installaties, springkussen, statafels en complete gas-BBQ's in combinatie met onze catering wordt u feest compleet verzorgd!

Onze koks zijn internationaal georiënteerd en staan garant voor originele ideeën, een smaakvolle entourage die tot in de finesses wordt uitgewerkt waar beleving hoog in het vaandel staat. Eenvoudig, chique, speels van 5 tot 500 gasten, wij maken er een heel bijzondere ervaring van, dit alles tegen een betaalbare prijs!

Kortom, wilt u uw gasten ook eens culinair verwennen en zeker weten dat uw feest een succes wordt, eventueel bijgestaan door onze enthousiaste en vakkundige crew?

Kies dan voor de Top Catering van Uitgekookt - Van Marle, bel met 038-3312999 voor meer info of gebruik het ‘catering informatie aanvraag formulier' op onze website.