Winkelen

 • DA Drog. Parf. Bolwerk

  DA Drogisterij in de winkelstraat van Kampen. Voor innerlijke en uiterlijke verzorging. DA staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment.

  locatie
  Oudestraat 80, 8261 CT Kampen
 • Jachtcharter Panorama

  Jachtcharter Panorama

  Jachtcharter Panorama verhuurt motorjachten waarmee je de prachtige watersportgebieden van Noord-West Overijssel, Friesland en het IJsselmeer kunt bezoeken.

  locatie
  Wolvenjacht 2, 8064 PB Zwartsluis
 • Campereilander kaas

  Campereilander kaas

  Authentiek en Ambachtelijk Campereilander kaas staat voor kaas dat uitsluitend is gemaakt van melk afkomstig van het melkveebedrijf Mts. Schutte-Steenbeek op het Kampereiland. De vruchtbare kleigronden waarop de koeien van het Kampereiland lopen, zijn ontstaan uit de voormalig Zuiderzee met zout water. De mineralensamenstelling van de kleigrond beïnvloedt de kaaskwaliteit positief, net als veel weidegang en dat proef je. De romige Campereilander kaas smaakt anders dan anders. De kaas is te koop bij verschillende verkooppunten in de regio.

  locatie
  Middendijk 1, 8267 AK Kampereiland
 • Julius Media

  Julius Media

  Julius Media gaat veel verder dan alleen het maken van creatieve content. We houden ons vooral bezig met de vraag wat je met die content kunt en dat is veel marketing.

  locatie
  Oudestraat 238, 8261 CB Kampen
 • Scharrelkippenboerderij Van den Heuvel

  Scharrelkippenboerderij Van den Heuvel

  "Dit project levert een belangrijke bijdrage aan nog meer recreatievoorzieningen in de Polder Mastenbroek en geeft een versterking aan de poldereconomie", aldus Gedeputeerde Theo Rietkerk van de provincie Overijssel bij de feestelijke opening (2010) van de kippenskybox bij Scharrelkippenboerderij Van den Heuvel in Mastenbroek. "En zo is het maar net!"

  locatie
  Bisschopswetering 67, 8293 PB Mastenbroek
 • Tuinderij Vahl

  Tuinderij Vahl

  Wij zijn een modern familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het duurzaam telen van komkommers en tomaten voor de Nederlandse- en Europese markt.

  locatie
  Hartogsweg 6, 8271 PE IJsselmuiden