navigatie overslaan

Bezoekerscentrum Stoomgemaal

In 1999 is naast het gemaal een bezoekerscentrum gebouwd met een verrassende ligging en vormgeving. Het biedt onderdak aan een permanente en een jaarlijks wisselende expositie over de waterkundige geschiedenis van het gebied en zijn inwoners. Dit wordt aangevuld met een video- en diapresentatie. Aan de balie zijn posters en voorlichtingsmateriaal te verkrijgen.

omschrijving
omschrijving

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering, receptie of familie bijeenkomst? Informeer dan eens naar de mogelijkheden in ons bezoekerscentrum. Tel. 038-3446494 of mail naar info@stoomgemaal.nl

In de koffiehoek kunt u niet alleen iets drinken, maar ook genieten van het unieke uitzicht over de aanliggende kolk en de polder Mastenbroek. In 1999 is naast het gemaal een bezoekerscentrum gebouwd met een verrassende ligging en vormgeving.

Het bezoekerscentrum is beschikbaar voor verhuur tot 50 personen voor feestjes en vergaderingen. De huurprijs is € 150,00. Indien u een rondleiding door het stoomgemaal wenst is dit € 25,00 extra.

Contactgegevens

Bezoekerscentrum Stoomgemaal

voorzieningen

Wifi

  • Betaalde Wifi