Afhaal- en bezorgservice

Helaas is het de komende weken niet mogelijk om een restaurant of café te bezoeken. Uiteraard is dit ontzettend jammer. Maar niet getreurd. Want als je geen café of restaurant kunt bezoeken, dan moet je het thuis maar extra gezellig maken. Er zijn veel restaurants en café’s die een afhaal- of bezorgservice hebben, waardoor je toch kunt genieten van de heerlijke gerechten die ze aanbieden. Het is niet alleen heel gezellig en lekker, maar je support ook nog eens de horeca ermee. Scroll snel naar beneden voor een overzicht van de afhaal- en bezorgservices in de IJsseldelta. Eetsmakelijk!

 • Chefs op locatie

  Chefs op locatie

  De donderdag wereldsedonderdagmaaltijd! Aangezien activiteiten qua koken op locatie nu nagenoeg stil liggen is Chefs op locatie begonnen met #dewereldsedonderdagmaaltijd.

  locatie
  Van Dijksweg 7, Zalk
 • Coperto Restobar

  Coperto Restobar

  Coperto At Home is terug! Breng het gevoel van het restaurant naar de huiskamer. Bestel een DIY-driegangenmenu bij Coperto Restobar en laat de maaltijdbox gratis bezorgen.

  locatie
  Stationsweg 9, 8011 CZ Zwolle
 • De Agnietenberg

  De Agnietenberg

  Tot 1 januari 2021 kunt u dagelijks bij ons terecht. Wij hebben een Agnietenberg to Go kiosk waar u dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur terecht kunt voor o.a.: koffie, warme chocomelk, soep van de dag en overige bites.

  locatie
  Haersterveerweg 23, 8034 PJ Zwolle
 • Stern Partyservice

  Stern Partyservice

  Ook thuis wil je lekker en soms bijzonder eten. Het bevlogen team van Stern Catering en Partyservice voorziet u graag van een met zorg bereid en net even anders gepresenteerde maaltijdbezorging of diner aan huis. Zo zorgen wij ook in deze tijd voor kwaliteit op uw bord en sfeer in uw huis.

  locatie
  Ossenkamp 2M, 8024 AE Zwolle
 • De Eenhoorn

  De Eenhoorn

  De koffiebar van De Eenhoorn is van maandag t/m zaterdag geopend voor take-away.

  locatie
  Oudestraat 101 - 103, 8261 CJ Kampen
 • Bezorgen in Hasselt

  Bezorgen in Hasselt

  In deze bijzondere tijd moeten we elkaar een beetje extra helpen! Vanwege het coronavirus zijn veel mensen aan huis gebonden en restaurants zijn gesloten.

 • Restaurant de Oase

  Restaurant de Oase

  Wij bezorgen elke donderdag, vrijdag en zaterdag heerlijke maaltijden aan huis die normaal op onze menukaart staan

  locatie
  Kerkplein 3, 8276AM Zalk