navigatie overslaan

Lunchen in de De Kaaihof

Van dinsdag tot en met zaterdagen laten we je bij De Kaaihof tussen 11.30 en 14.30 uur graag even genieten van een welverdiende break. Om tot jezelf te komen. En tot de ander. Onder het genot van een gevarieerd menu, in de Havenkamer of op het Haventerras

Even een welverdiende break

Een dagje uit? Bijkletsen met bekenden? Of met een collega kort uit de werksfeer stappen? Wat je doel ook is, bij De Kaaihof laten we je van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11.30 en 14.30 uur graag even genieten van een welverdiende break. Om tot jezelf te komen. En tot de ander. Onder het genot van een gevarieerd menu. Van vers afgebakken en luxe belegde broodjes tot een rijk gevulde soep. En van een boerenroerei met spek en bosui tot ambachtelijke rundvleeskroketten. Wat je ook kiest, in de Havenkamer of op ons Haventerras, na je lunch ben je helemaal klaar voor het vervolg van je dag.

Onze luncharrangementen

Genieten in gezelschap

Gezellig samen lunchen met een gezelschap? Al vanaf twee personen bieden we heerlijke luncharrangementen aan! Ook wanneer je weinig tijd hebt, maar toch even wilt genieten. Bel dan even een half uurtje voor je wilt lunchen. Dan zorgen wij dat je bij binnenkomst direct aan tafel kunt. Wat te denken van onze lunchplank met luxe belegde minibroodjes, een soepje en bitterballen of de verrassingslunch bestaande uit een proeverij van heerlijke lekkernijen. Uiteraard zijn de arrangementen helemaal naar wens uit te breiden of aan te passen. Jij vraagt, wij draaien. Met plezier!

Contactgegevens

Lunchen in de De Kaaihof

voorzieningen

Faciliteiten

  • Terras

Wifi

  • Gratis Wifi