navigatie overslaan

Hotel Zwartewater

Heerlijk genieten van uw kopje koffie in onze brasserie of in de zomer op het terras aan het Zwartewater. Kijken naar de beroeps- en pleziervaart. Fietsen in de mooie en weidse omgeving van het Overijsselse waterland. Dat is pas genieten! Het kan allemaal bij Hotel & Restaurant Zwartewater. Evenals, bowlen, zwemmen of een groots feest houden in ons partycentrum.

De 51 hotelkamers van Hotel Zwartewater zijn ruim en comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, radio, televisie, gratis WiFi en een complete badkamer met eigen douche en toilet. Door de ligging aan het water is deze accommodatie in het uitgestrekte polderlandschap bij uitstek geschikt voor watersportliefhebbers, maar ook voor fietsers en wandelaars die de leuke dorpjes en de natuurgebieden in de omgeving willen verkennen.

’S avonds kunt u in Live Cooking restaurant de Combuijs genieten van een malse lendenbiefstuk of een lekker slibtongetje. Probeer ook eens een avontuurlijk gerecht zoals een stukje krokodil, springbok of paling. Ook kun je plaatsnemen in a la carte Bij Frank voor je lunch of diner. In een schitterende ambiance geniet je van de meest smaakvolle gerechten met uitzicht op het water. In dit restaurant worden gerechten bereidt met zoveel mogelijk ingrediënten uit de omgeving!

Vanuit de restaurants en vanaf het terras van het hotel hebben gasten een weids uitzicht over het water en het landschap. Bij het hotel kunt u een balletje laten rollen op de bowlingbanen.

Hotel Zwartewater staat in de waterrijke omgeving van Noordwest-Overijssel. Ontdek dit gebied, dat bekend staat vanwege de vele plassen en de moerassen rondom de Belter- en Beulakerwijden. Het is een ideaal gebied voor watersporters, maar ook voor fietsers en wandelaars. Giethoorn is een onbetwist hoogtepunt in deze omgeving. Deze plaats heeft niet voor niets de bijnaam ‘Venetië van het Noorden’. De talrijke grachtjes, de vele bruggetjes en de authentieke huisjes zijn een prachtig decor voor een dagje op en rond het water in dit fotogenieke dorp. Ga mee op een rondvaartboot of huur een bootje en verken Giethoorn zelf vanaf het water.

In het partycentrum kun je terecht voor feesten, partijen en bijeenkomsten. Of het nu een jubileum, receptie, familie of de meest uiteenlopende bedrijfsfeesten zijn. Hotel Zwartewater heeft hier diverse zalen voor ter beschikking van 20 tot 400 personen.

Contactgegevens

Hotel Zwartewater

voorzieningen

Faciliteiten

  • Honden toegestaan
  • Terras

Faciliteiten hotel

  • Bar
  • Gratis Wifi
  • Honden toegestaan
  • Outdoor Zwembad

Wifi

  • Gratis Wifi