De Leuke Hanzestad

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Leuke Hanzestad is een zalencentrum in Kampen met vele mogelijkheden en een gezellige huiselijke sfeer, een acommodatie waar mooie herinneringen gemaakt werden of nog gemaakt gaan worden, de ideale feestlocatie voor uw partij. Dat is waar De Leuke Hanzestad naar streeft!

omschrijving

De Leuke Hanzestad is gelegen aan de IJssel in hartje Kampen. Gevestigd in een pand dat ooit gebouwd werd als manege voor de cavalerie. Dit 19e eeuws gebouw heeft een bijzondere bouwstijl en kent vele unieke bouwkundige kenmerken zoals de voorgevel, die in de originele staat is teruggebracht. Dit maakt het gebouw een unieke locatie om uw feest of partij te houden.

We hebben eigen parkeerplaatsen voor u en uw gasten. Mocht onze parkeer gelegenheid niet genoeg plaatsen bieden voor uw gezelschap kan er in de hele wijk gratis geparkeerd worden.