navigatie overslaan
Het beste komt van ons eigen land

Proef (H)eerlijk IJsseldelta

  • 1 minuten leestijd
  • 2190 x bekeken

De IJsseldelta staat bekend om haar water, Hanzesteden en natuurschoon in en om het Nationaal Landschap, een uitstekende voedingsbodem voor het streekmerk (H)eerlijk IJsseldelta. Het streekmerk is een initiatief van diverse agrarische ondernemers die gespecialiseerd zijn in (h)eerlijke duurzame producten.
(eerlijk IJsseldelta

Lekker vers van eigen land

De streekproducten van (H)eerlijk IJsseldelta zijn afkomstig uit het gebied van de monding van de IJssel. De al eeuwenlange strijd tegen het water heeft vruchtbare grond opgeleverd en zorgt voor een grote diversiteit aan gezonde en smaakvolle producten. Je kunt hierbij denken aan tomaten, komkommers, aardbeien, aardappelen, uien, zuivelproducten, vlees, brood en nog veel meer. Je koopt de producten rechtsreeks bij de producent of bij een van de karakteristieke boerderijwinkels.

Actief (H)eerlijk IJsseldelta

Geniet van de weidsheid en authenticiteit van het Nationaal Landschap! Stap op de fiets en proef en ontdek de regio met de fietsroutes van (H)eerlijk IJsseldelta. Je fietst een mooie route via het knooppuntensysteem en bezoekt onderweg onder andere de boerderijwinkels met de smaakvolle producten van (H)eerlijk IJsseldelta. Liever het water op? Er is een speciaal kanoroutenetwerk opgezet met diverse overstapplaatsen. Of stap terug in de tijd aan boord van een échte trekschuit.

Verantwoording

Wat vind je van de informatie op deze pagina?