Restaurants

 1. Grand Café Public

  Grand Café Public

  Adres
  Blijmarkt 23, 8011 ND Zwolle

  Statig en sfeervol gebouw gelegen naast theater Odeon. Ideaal om dagelijks te genieten van de warme sfeer, live muziek en overheerlijke keuken.

 2. 't Pannenkoekschip

  't Pannenkoekschip

  Adres
  Pletterstraat 6, 8011 VG Zwolle

  Al meer dan 30 jaar is de Thorbeckegracht de thuishaven van ‘t Pannenkoekschip.

 3. Restaurant de Agnietenberg

  Restaurant de Agnietenberg

  Adres
  Haersterveerweg 23, 8034 PJ Zwolle

  Restaurant De Agnietenberg is een eigentijds horecabedrijf op een unieke en sfeervolle locatie. De Agnietenberg bestaat uit drie verschillende accommodaties met elk hun eigen unieke sfeer.

 4. Restaurant De Oase

  Restaurant De Oase

  Adres
  Kerkplein 3, 8276AM Zalk

  Midden op het oude dorpsplein van het rustieke dorp Zalk staat restaurant "de Oase" in de voormalige bakkerij van de familie Spijkerboer.

 5. Eetcafé de Bastaard

  Eetcafé de Bastaard

  Adres
  Oudestraat 183, 8261AH Kampen

  Een historische plek om te eten en uit te gaan. De naam Kampen komt voor hert eerst in 1227 voor. Tussen 1250 en 1450 groeit Kampen uit tot één van de belangrijkste handelssteden van Nederland. Belangrijker dan Amsterdam.

 6. Eetgelegenheid De Pompe

  Eetgelegenheid De Pompe

  Adres
  Kamperzeedijk 14a, 8281 PG Genemuiden

  Eetgelegenheid De Pompe, gevestig op de Kamperzeedijk, bestaat uit een eetcafé en een cafetaria en is gelegen midden in het Nationaal Landschap IJsseldelta. De Pompe, zoals de naam al zegt, is ontstaan vanuit een benzinestation, maar is nu een geliefde rustplek langs fiets- en motorroutes waar je heerlijk kan eten en drinken tegen een betaalbare prijs.

 7. AnyTyme ‘T Middelpunt

  AnyTyme ‘T Middelpunt

  Adres
  Hofstraat 122, 8261 BP Kampen

  Op het horecaplein van Kampen vind je onze Snack & Dine. Voor ambachtelijke friet, snacks, luxe hamburgers, belegde broodjes, patat specials, salades, combi deals en ijs kun je bij ons terecht. We werken alleen met producten van hoge kwaliteit voor de juiste smaakbeleving.

 8. Bilderberg Grand Hotel Wientjes

  Bilderberg Grand Hotel Wientjes

  Adres
  Stationsweg 7, 8011CZ Zwolle

  Op één van de mooiste plekjes in het centrum van de Hanzestad Zwolle ligt Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Wat eens een burgemeesterswoning was, is nu een gastvrij hotel met een uitstekende keuken.

 9. De Librije

  De Librije

  Adres
  Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle

  Restaurant De Librije staat voor volop genieten met bijzondere gerechten, bijpassende wijnen in een sfeervolle ambiance.

 10. Hollands Venetië

  Hollands Venetië

  Adres
  Beulakerweg 167, 8355AG Giethoorn

  HOLLANDS VENETIË, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant/partycentrum en bootverhuur (sloepverhuur).

 11. Mercure Hotel Zwolle

  Mercure Hotel Zwolle

  Adres
  Hertsenbergweg 1, 8041 BA Zwolle

  Het 100% rookvrije hotel beschikt over 72 mooie comfortabele hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en Movies On Demand.

 12. Restaurant de Vijfsprong

  Restaurant de Vijfsprong

  Adres
  Plantage 1, 8261 BV Kampen

  Midden in het oude centrum van Kampen op het horecaplein de Plantage vind je Restaurant De Vijfsprong. De ideale plek om even bij te praten met een lekkere kop Bocca koffie of Eenhoorn thee, te lunchen of gezellig te dineren.