navigatie overslaan

René Vermeij | De Echte Bakker

Op de plek van onze winkel zit al meer dan 100 jaar een bakkerij, deze is uiteraard meerdere keren verbouwd. Sinds 2008 zijn wij een Echte Bakker. Ons brood en banket wordt elke dag met liefde door onze bakkers bereid.

Onze bakkerij is toegelaten tot het Echte Bakkersgilde. Dat betekent dat wij voldoen aan alle strenge eisen die het Gilde stelt op gebied van kwaliteit. Het hele jaar door komen Keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum onze producten ophalen om ze in het laboratorium te keuren. Daarnaast worden onze winkels regelmatig beoordeeld op bediening, hygiëne, presentatie en uitstraling.

Ambacht staat hoog in het vaandel. Echte Bakkers zijn vaklieden in hart en nieren die hun ambacht met liefde uitvoeren. We komen regelmatig bij elkaar om ons vakmanschap nog verder te verbeteren, recepturen met elkaar te delen en kennis te maken met de nieuwe technologieën op het gebied van productie. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden van de supermarkten.

Voor al onze producten maken wij alleen gebruik van pure, eerlijke grondstoffen. Hierdoor is de kwaliteit van onze producten altijd gegarandeerd.

Contactgegevens

René Vermeij | De Echte Bakker

voorzieningen

Wifi

  • Betaalde Wifi