Zakelijk proeven

 1. Hotel Zwartewater

  Hotel Zwartewater

  Adres
  De Vlakte 20, 8064PC Zwartsluis

  Hotel Zwartewater beschikt over 51 stijlvolle hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien.

 2. IJsselhallen

  IJsselhallen

  Adres
  Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

  De IJsselhallen in Zwolle zijn perfect gebleken voor grote beurzen, evenementen en concerten. Een kleine greep uit de evenementen in de IJselhallen: Holiday on Ice, Loversland, Snuffelmarkt, Tuin en Woonbeurs & Golden Earring.

 3. Multicopy Zwolle

  Multicopy Zwolle

  Adres
  Gasthuisplein 16, 8011 SC Zwolle

  MultiCopy | The Communication Company is dé communicatieondersteuner van bedrijven en organisaties in Zwolle. MultiCopy drukt en print digitaal en in offset.

 4. Bilderberg Grand Hotel Wientjes

  Bilderberg Grand Hotel Wientjes

  Adres
  Stationsweg 7, 8011CZ Zwolle

  Op één van de mooiste plekjes in het centrum van de Hanzestad Zwolle ligt Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Wat eens een burgemeesterswoning was, is nu een gastvrij hotel met een uitstekende keuken.

 5. Hotel van Dijk

  Hotel van Dijk

  Adres
  IJsselkade 30, 8261AC Kampen

  Het 3 sterren hotel "Van Dijk" is een monumentaal gebouw gelegen aan het IJsselfront van de eeuwenoude Hanzestad Kampen.

 6. Mercure Hotel Zwolle

  Mercure Hotel Zwolle

  Adres
  Hertsenbergweg 1, 8041 BA Zwolle

  Het 100% rookvrije hotel beschikt over 72 mooie comfortabele hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en Movies On Demand.

 7. Conferentieoord Deel Vier

  Conferentieoord Deel Vier

  Adres
  Baarlo 4, 8064PG Zwartsluis

  DEEL VIER is een unieke locatie in het buitengebied met grote boerenerftuin (5000 m2). Het conferentieoord is gevestigd in de voormalige boerderij.

 8. Congresbureau Regio Zwolle

  Congresbureau Regio Zwolle

  Adres
  Emmastraat 8, 8011 AG Zwolle

  Voor het organiseren van congressen en andere zakelijke bijeenkomsten is regio Zwolle de perfecte locatie. Zwolle geldt, na Utrecht, als grootste spoorwegknooppunt van Nederland.

 9. Hotel Campanile

  Hotel Campanile

  Adres
  Schuttevaerkade 40, 8021 DB Zwolle

  Hotel Campanile Zwolle is gelegen aan diverse verbindingswegen en ligt op 5 minuten loopafstand van het stadscentrum van Zwolle. Ook met openbaar vervoer is het hotel goed te bereiken. Er is een bushalte op 2 minuten loopafstand en het station van Zwolle is op 20 minuten loopafstand.

 10. Hotel Fidder

  Hotel Fidder

  Adres
  Kon. Wilhelminastraat 6, 8019AM Zwolle

  Makkelijk bereikbaar vanaf de A-28 en op loopafstand vanaf het station en het centrum is het hotel gevestigd in een Rijksmonument.

 11. Sandton Hotel Pillows

  Sandton Hotel Pillows

  Adres
  Stationsweg 9, 8011CZ Zwolle

  De woorden viersterren, persoonlijk en sfeervol omschrijven hotel Sandton Pillows Zwolle het best. Het boutique hotel is gesitueerd aan de aan de rand van het oude centrum van de levendige Hanzestad Zwolle, tegenover het NS station Zwolle. Gehuisvest in een statig, karakteristiek gebouw uit 1850.