Zakelijk proeven

 • Hotel Zwartewater

  Hotel Zwartewater

  Heerlijk genieten van uw kopje koffie in onze brasserie of in de zomer op het terras aan het Zwartewater. Kijken naar de beroeps- en pleziervaart. Fietsen in de mooie en weidse omgeving van het Overijsselse waterland. Dat is pas genieten! Het kan allemaal bij Hotel & Restaurant Zwartewater. Evenals, bowlen, zwemmen of een groots feest houden in ons partycentrum.

  locatie
  De Vlakte 20, 8064PC Zwartsluis
 • Boerderij Eben Haëzer

  Boerderij Eben Haëzer

  Aan de rand van de IJsseldelta tussen Hasselt, Zwartsluis en Staphorst vind je onze sfeervolle Hooiberg en het karakteristieke ‘t Huusie met kamers met eigen sanitair, om met familie of vrienden herinneringen voor het leven te maken. ’s Ochtends geniet je in de Pronkkamer van een royaal ontbijt, klaar gemaakt door boerin Tineke. Ook voor een middag vergaderen, een dag lang workshops houden of een meerdaagse brainstormsessie kun je bij ons terecht.

  locatie
  Postweg 2, 7951 KT Staphorst
 • Cafe-Restaurant "De Oase"

  Cafe-Restaurant "De Oase"

  Midden op het oude dorpsplein van het rustieke dorp Zalk staat restaurant "de Oase" in de voormalige bakkerij van de familie Spijkerboer.

  locatie
  Kerkplein 3, 8276AM Zalk
 • De Leuke Hanzestad

  De Leuke Hanzestad

  De Leuke Hanzestad is een zalencentrum in Kampen met vele mogelijkheden en een gezellige huiselijke sfeer, een acommodatie waar mooie herinneringen gemaakt werden of nog gemaakt gaan worden, de ideale feestlocatie voor uw partij. Dat is waar De Leuke Hanzestad naar streeft!

  locatie
  IJsseldijk 12, 8261 LK Kampen
 • Eventmate

  Eventmate

  Eventmate; voor de leukste groepsuitjes! Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieuitje organiseren?

  locatie
  Oudestraat 163, Kampen
 • Hotel van Dijk

  Hotel van Dijk

  Het 3 sterren hotel "Van Dijk" is een monumentaal gebouw gelegen aan het IJsselfront van de eeuwenoude Hanzestad Kampen.

  locatie
  IJsselkade 30, 8261AC Kampen
 • Ontmoetingscentrum Ons Erf

  Ontmoetingscentrum Ons Erf

  Welkom bij Ons Erf te Kampen. Ontmoetingscentrum Ons Erf te Kampen (Kampereiland) is gunstig gelegen aan de Frieseweg (N765) tussen Kampen en Ens.

  locatie
  Heultjesweg 14, 8267AH Kampen
 • Julius Media

  Julius Media

  Julius Media gaat veel verder dan alleen het maken van creatieve content. We houden ons vooral bezig met de vraag wat je met die content kunt en dat is veel marketing.

  locatie
  Oudestraat 238, 8261 CB Kampen