Bed and Breakfast Eben Haëzer

Luxe en stijlvol overnachten in de sfeervolle Hooiberg of tussen Zwartsluis en Staphorst.

Luxe en stijlvol overnachten in de sfeervolle Hooiberg of tussen Zwartsluis en Staphorst.’s Ochtends genieten van een royaal boerenontbijt met eigen gemaakte producten en er daarna op uit trekken met auto of fiets in de prachtige omgeving. Ontdek het stadsleven in Zwolle en Kampen. Eben Haezer staat in het prachtige natuurgebied de Olde Maten tussen Zwartsluis en Staphorst. Vlakbij Giethoorn, Wieden en Weerribben.

In de sfeervolle Hooiberg zijn 4 kamers in geheel eigen stijl ingericht, modern met een landelijke tintje en een eigen uitstraling. Alle kamers zijn voorzien van uitstekende bedden, een gezellige zithoek en uiteraard een eigen douche en toilet. In de de Pronkkamer, een grote zitkamer, is een loungehoek en hier wordt ook het royale boerenontbijt geserveerd . Via openslaande deuren kom je op het terras om op een zonnige dag heerlijk te vertoeven. De keuken is voor gemeenschappelijk gebruik. De Hooiberg is beneden rolstoelvriendelijk en voorzien van een invalidentoilet.

Zakenlunch

Op boerderij Eben Haezer is het KoeTuur een ruimte, met uitzicht op de koeien, om een bijeenkomst in een inspirerend decor te laten beleven. Het KoeTuur is verrassend hoog van niveau, de ideale plek voor brainstormsessies, trainingen, vergaderingen of een workshop. Een verblijf in het KoeTuur staat in teken van gastvrijheid, gemoedelijkheid, zorg en aandacht. Je kunt bij Boerderij Eben Haezer terecht voor pasklare arrangementen maar in overleg is er veel mogelijk. Voorzien van vergader, communicatie- en presentatie faciliteiten. Het KoeTuur biedt uitzicht op inzicht. (6 tot 25 personen.)