Boerderij Eben Haëzer

Gastvrij en persoonlijk

Diep ademhalen, de stress loslaten en relaxen. Op boerderij Eben Haezer kom je volledig tot rust, zolang je maar wilt. Na een overnachting in de sfeervolle Hooiberg of het karakteristieke ’t Huusie glijdt alle spanning van je af. En ’s ochtends geniet je in de Pronkkamer van een royaal boerenontbijt, klaargemaakt door boerin Tineke.

Kinderfeestje, schooleducatie,gezinsuitje: Haal het boerenhulpdiploma! Koeien uit de wei halen en melken, kalfjes en de konijnen voeren, eieren rapen en trekker rijden. Onder de enthousiaste en deskundige begeleiding van boer Wout wordt een uitje op onze boerderij een waar kinderfeest. Natuurlijk is er tijd om te skelteren en de hooihut te ontdekken. De ervaring van deze pure boerenbelevenis maken we nog groter met de uitreiking van een heus boerendiploma en afsluiter met patat, kroket of frikandel. In wie zit er een echte boer of boerin verborgen?

Prijs: Boerenhulpdiploma: 80 euro per groep. Bij 10 personen of meer, 7 euro per persoon extra.

(patat, kroket/frikandel + pakje drinken): 5 euro per persoon

Het behalen van het boerenhulpdiploma vindt in overleg plaats van maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur. Heb je vragen of wil je reserveren? Neem contact op!

Zakenlunch

Weg van de drukte van de stad, uit de sleur van kantoor en op afstand van de dagelijkse beslommeringen. Op boerderij Eben Haezer kom je met je collega’s een of meerdere dagen heerlijk los op het inspirerende platteland. Jouw vergadering, brainstorm of workshop stemmen we op al je wensen af en vindt plaats in Het Koetuur met uitzicht op de koeienstal. Andere omgeving, andere denkrichtingen. Het Koetuur is van alle comfort en technische gemakken voorzien. De lunch serveert boerin Tineke met huisgemaakte producten in de Pronkkamer.