Hotel van Dijk

Hotel van Dijk, een Dijk van een hotel

Het 3 sterren hotel "Van Dijk" is een monumentaal gebouw gelegen aan het IJsselfront van de eeuwenoude Hanzestad Kampen.

De gunstige ligging in het centrum en aan de IJssel is voor vele gasten aantrekkelijk. De kamers in het sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en GRATIS draadloze internetaansluiting. Ook zijn er voldoende recreatiemogelijkheden in de stad en omgeving zoals water en bos.

Hotel van Dijk in Hanzestad Kampen

Voor en in de nabijheid van het hotel zijn volop mogelijkheden om te parkeren(Zondags vrij parkeren). Horecagelegenheden, musea, kerken en historische gebouwen en gezellige winkelstraat zijn op steenworp afstand. Het hotel heeft een gezellige bar en ontbijtzaal. Het hotel is fiets en wandelvriendelijk en ook bij het rondje IJsselmeer is Hotel van Dijk een typische pleisterplaats geworden. In de roemrijke Hanzestad Kampen is veel moois. Bekijkt u onze website: wwww.hotelvandijk.nl

Zakelijk

Hotel van Dijk biedt ook een vergaderplaats. De vergader(ontbijt)zaal is gezellig ingericht voor maximaal 40 personen. Maak hier gebruik van om van elke bijeenkomst een succes te maken. Je kunt hier, met uitzicht op de IJssel, in een bijzondere omgeving vergaderen. Mogelijkheid om te vergaderen, tussen 14:00 en 23:00 uur.